کد خبر: 4293821
تاریخ انتشار : ۲۲ تير ۱۴۰۴ - ۰۸:۳۴
حمیدرضا ترقی:

تردید در دشمنی آمریکا و اسرائیل وحدت ملی را تضعیف می‌کند + صوت

کارشناس مسائل سیاسی با تأکید بر اینکه ایران هیچ‌گونه آتش‌بس را با آمریکا و رژیم صهیونیستی امضا نکرده‌ است، گفت: جامعه باید در هوشیاری کامل باقی بماند و احساس نکند که خطر پایان یافته است. لذا اگر بخواهیم این وحدت در جامعه حفظ شود، باید هرگونه تردید و دودلی در افکار عمومی نسبت به این دو دشمن اصلی جمهوری اسلامی را از بین ببریم.

حمیدرضا ترقی، کارشناس مسائل سیاسی و عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی

حمیدرضا ترقی، کارشناس مسائل سیاسی و عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی در گفت‌وگو با ایکنا درباره ضرورت حفظ انسجام ملی شکل گرفته در جنگ تحمیلی 12 روزه در دوران پساجنگ، گفت: ریشه این وحدت و انسجام ملی در شناخت مشترک آحاد جامعه از دشمن است. هنگامی که مردم دشمن خود را درست تشخیص دهند و بشناسند و حول محور مقابله با آن، وحدت و انسجام پیدا کنند، این اتفاقی بسیار مطلوب برای حفاظت و صیانت از نظام جمهوری اسلامی در برابر دشمنان خارجی خواهد بود.

وی افزود: کسانی که تلاش می‌کنند واقعیت دشمنی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ملت ایران را تحریف کنند یا نسبت به آن تردید ایجاد کنند، هدف اصلی‌ آنها ضربه زدن به همین وحدت و انسجام شکل‌گرفته در جامعه است.


بیشتر بخوانید: 


حفظ وحدت با از بین بردن هرگونه تردید نسبت به دشمن

ترقی افزود: اگر بخواهیم این وحدت در جامعه حفظ شود، باید هرگونه تردید و دودلی در افکار عمومی نسبت به این دو دشمن اصلی جمهوری اسلامی را از بین ببریم. همان‌طور که شهید حاج قاسم سلیمانی نیز بارها بر آن تأکید کرده بود، تا زمانی که مردم در دشمن‌شناسی دچار تردید نشوند، می‌توان انسجام را حول محور دشمن واحد حفظ کرد.

وی تصریح کرد: تحت هدایت‌های رهبر معظم انقلاب اسلامی و فرماندهی کل قوا، می‌توان مسیر تقابل با دشمن را به‌درستی ادامه داد و اهداف نظام جمهوری اسلامی را به‌پیش برد. بنابراین برای حفظ این انسجام، باید جلوی هرگونه شبهه‌افکنی و تردیدافکنی نسبت به دشمن را در جامعه گرفت.

مقابله با هر تعدی و سازش با دشمن

عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی گفت: در واقع هرگونه رفتاری که موجب شود تنفر عمومی نسبت به دشمن به سازش یا بی‌تفاوتی تبدیل شود یا حساسیت مردم نسبت به دشمن کاهش یابد، باید با آن مقابله کرد. نباید اجازه داد این حساسیت تضعیف شود.

وی درباره لزوم فاصله‌گرفتن از کشمکش‌های سیاسی بی‌حاصل و دوقطبی‌سازی‌های خطرناک برای حفظ این همبستگی ملی، گفت: به‌طور طبیعی، زمانی که جامعه حول محور دشمن واقعی و واحد متمرکز شود، اختلاف‌نظرها و سلیقه‌ها کنار گذاشته می‌شوند.

ترقی بیان کرد: بخشی از اختلاف‌نظرهای امروز ناشی از آن است که برخی افراد برای خودشان دشمن فرضی ساخته‌اند که با دشمن واقعی جمهوری اسلامی تفاوت دارد. بعضی در داخل کشور جریان‌های سیاسی دیگر را که اتفاقاً پایبند به اصول نظام هستند، دشمن تلقی می‌کنند، در حالی که آن‌ها تنها رقیب‌اند، نه دشمن.

نیاز به شناخت صحیح دوست و دشمن واقعی

وی افزود: آنچه باید در جامعه جا بیفتد این است که مردم دشمن واقعی و دوست واقعی را به‌درستی بشناسند. تشخیص صحیح دوست و دشمن، بسیاری از اختلافات داخلی را از میان برمی‌دارد و جامعه را به‌جای درگیری‌های درونی، به‌سمت مقابله با دشمن واقعی سوق می‌دهد.

ترقی در ادامه درباره وجوب هوشیار نگه‌داشتن جامعه در دوران توقف جنگ، گفت: بسیار مهم است که جامعه در این مقطع در وضعیت هوشیاری و آماده‌باش بماند. ضمن تمرکز بر تقویت روحیه حماسی و ارتقای توان نظامی، نباید اجازه دهیم جامعه دچار غفلت شود. باید سطح آگاهی عمومی را حفظ کرد تا در صورت وقوع احتمالی جنگی دیگر، غافلگیر نشویم.

عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی تصریح کرد: این نکته باید برای جامعه روشن شود که ما هیچ‌گونه آتش‌بسی با آمریکا و رژیم صهیونیستی امضا نکرده‌ایم؛ نه توافق صلحی شکل گرفته و نه قراردادی در این‌باره بسته شده است. تنها یک توقف در عملیات نظامی اتفاق افتاده، نه بیشتر. نه آن‌ها صلح کرده‌اند و نه ما. دشمنان نه از جنایات خود دست کشیده‌اند و نه از توطئه‌هایشان عقب‌نشینی کرده‌اند. بنابراین ما نیز نباید نسبت به تحرکات آن‌ها بی‌تفاوت باشیم.

عدم عقب‌نشینی دشمن از توطئه‌های خود

وی با بیان اینکه دشمن در حال تجهیز دوباره خود است، گفت: دشمن هر روز تهدیدات خود را تکرار می‌کند. مذاکرات پشت پرده متعددی نیز در جریان است تا بتوانند برای ضربه زدن مجدد به جمهوری اسلامی برنامه‌ریزی کنند. چون در حملات قبلی به اهداف‌شان نرسیدند، طبیعی است که دست از توطئه نکشیده‌اند.

کارشناس مسائل سیاسی تأکید کرد: جامعه باید در هوشیاری کامل باقی بماند و احساس نکند که خطر پایان یافته است. به محض اینکه احساس آرامش کاذب در مردم ایجاد شود و گمان کنند دشمن دیگر توان اقدام و فعالیتی علیه نظام جمهوری اسلامی ندارد، ممکن است غافلگیر شویم یعنی آغاز ضربه خوردن دوباره است. 

حفظ آمادگی ملی؛ ضرورت راهبردی برای تداوم امنیت کشور 

ترقی با تأکید بر اینکه از این‌رو، حفظ هوشیاری و آمادگی ملی، یک ضرورت راهبردی برای تداوم امنیت کشور است، گفت:  لذا این تحلیل باید به جامعه ارائه شود و جامعه باید در آماده‌باش کامل باشد. تا زمانی که به یک قرارداد محکم و مشخص با ضمانت اجرایی نرسیم، نباید هوشیاری را از دست بدهیم.

وی درباره اقدامات مسئولان و جناح‌های سیاسی در دوران پساجنگ برای صیانت از وحدت و همدلی ملی، افزود: قطعا، هر پروژه و اقدامی که مسیر وحدت و انسجام ملی را از تمرکز بر دشمن منحرف کند، آسیب‌زا است. مثلاً نامه‌هایی که نوشته می‌شود با درخواست‌هایی مثل آزادی زندانیان سیاسی یا عفو عمومی، یا رفتارهایی از این دست که ذهن و افکار عمومی جامعه را از دشمن واقعی دور می‌کند، همه در واقع منحرف‌کننده افکار عمومی است.

کارشناس مسائل سیاسی تصریح کرد: این رفتارها به هوشیاری و آماده‌باش جامعه در برابر دشمن لطمه می‌زند. حتی بحث‌های مربوط به مذاکرات درباره موضوع هسته‌ای، اکنون دیگر نباید مطرح شود، چرا که ما دیگر مسئله‌ای برای مذاکره درباره هسته‌ای با دشمن نداریم؟! دشمن به تأسیسات هسته‌ای ما حمله کرده و حتی ادعا دارد آن‌ها را نابود کرده است.

هیچ دلیلی برای ورود مجدد به مذاکرات هسته‌ای نیست

ترقی گفت: بنابراین، هیچ دلیلی برای ورود مجدد به مذاکرات هسته‌ای وجود ندارد، وقتی دشمن کمر به نابودی فعالیت‌های هسته‌ای ما بسته است. اکنون باید مدعی خساراتی باشیم که دشمن به کشور وارد کرده است و در چارچوب قوانین بین‌المللی پیگیری کنیم و در این باره باید مذاکره کنیم.

وی ادامه داد: هر بحث یا اقدامی که افکار عمومی را از دشمن اصلی منحرف کند، آسیب‌زننده است. هر جمله یا کلمه‌ای که تنفر مردم نسبت به آمریکا و اسرائیل را کاهش دهد، برای جامعه مضر است و باعث فراموشی ماهیت دشمن می‌شود.

ترقی با تأکید بر این نکته، اظهار کرد: دشمنی که کمر به براندازی نظام جمهوری اسلامی بسته و برنامه‌هایش را برای ترور سران کشور ما طراحی کرده و قصد نابودی نظام سیاسی ما را دارد و حتی جایگزین برای مقام معظم رهبری تعیین می‌کند، نمی‌توانیم او را تطهیر کنیم! حتی مذاکره با چنین دشمنی یا وانمود کردن اینکه هیچ مشکلی رخ نداده است، در واقع عادی‌سازی جنگ است.

کد

عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی در پایان گفت: عادی‌سازی جنگ، خطر بزرگی برای جامعه است و همه باید از چنین رفتارهایی پرهیز کنند تا انسجام و هوشیاری ملی حفظ شود.

گفت‌وگو از سمیرا انصاری

انتهای پیام
captcha