به گزارش ایکنا، یائیر گولان، معاون سابق رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی و رئیس حزب دموکرات با توجه به آنچه گزارش نیویورک تایمز در مورد مدیریت جنگ علیه غزه فاش کرد، معتقد است که «بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر این رژیم و متحدانش در ائتلاف راست افراطی، این رژیم را به ورطه نابودی میکشانند.
او در سکوی ایکس با اشاره به مذاکرات تبادل اسیران نوشت: نتانیاهو، اسموتریچ و بنگویر بار دیگر در حال خرابکاری توافق هستند و جان نظامیان و اسیران در مقایسه با حفظ موقعیتشان برای آنها هیچ معنایی ندارد.
گولان آنها را «اقلیتی افراطی» توصیف کرد و مسئولیت ادامه جنگ و مانع تراشی هرگونه توافق را متوجه آنها دانست و خواستار سرنگونی کابینه کنونی این رژیم برای نجات جان انسانها و آینده این رژیم شد.
طبق گزارش آمریکایی که گولان به آن استناد کرده است، نتانیاهو عمداً جنگ علیه نوار غزه را طولانی کرد تا به اهداف سیاسی خود از جمله ترمیم محبوبیت خود و باقی ماندن در قدرت دست یابد.
او همچنین توافقی را که منجر به آزادی ۳۰ زندانی صهیونیست میشد را رد کرد، زیرا نگران بود که «بزالل اسموتریچ»، وزیر دارایی این رژیم تهدید به سقوط کابینه کند.
در مقابل به گزارش تایمز اسرائیل، دفتر نخست وزیر رژیم صهیونیستی این گزارش را تکذیب کرد و آن را تلاشی برای تخریب وجهه این رژیم و ارتش آن دانست.
ژنرال صهیونیست: طرح جدید درباره غزه یادآور توهمات گذشته است
عاموس گلعاد ژنرال نیروهای ذخیره رژیم صهیونیستی اذعان کرد که طرح این رژیم برای اداره نظامی نوار غزه به صورت مستقیم یادآور توهمات تل آویو در خصوص ایجاد یک نظام وابسته به رژیم صهیونیستی در لبنان طی سال ۱۹۸۲ است.
وی افزود: زمان آن رسیده که تصمیم بگیریم؛ اقدامات سیاسی به جای غرق شدن در باتلاق غزه همان طور که پیشتر در باتلاق لبنان غرق شدیم.
پیش از این نیز منابع مصری در گفتگو با روزنامه العربی الجدید تاکید کردند که طرح جدید رژیم صهیونیستی ارائه شده در مذاکرات غیر مستقیم با جنبش حماس مبنی بر استقرار مجدد نظامیان صهیونیست در نوار غزه طی آتش بس ۶۰ روزه یک اقدام خطرناک به شمار میرود که تلاشهای بین المللی را برای توقف این جنگ از بین میبرد.
این منابع اضافه کردند که طرح تلآویو باعث میشود مصر در برابر یک بحران سیاسی و امنیتی بیسابقه قرار بگیرد.
آنها بیان کردند که بدین ترتیب مصریها در برابر فلسطینیها در رفح واقع در جنوب نوار غزه قرار میگیرند. این واقعه میتواند توافق صلح میان قاهره و تلآویو را از بین ببرد چرا که بر اساس این توافقنامه نباید هیچ تهدیدی علیه امنیت ملی مصر یا تغییر در ساختار جمعیتی در مرزها صورت بگیرد.
وزیر صهیونیست: غزه باید برای چندین دهه ویران باقی بماند
الی کوهن، وزیر انرژی رژیم صهیونیستی، گفت که غزه باید برای دهههای آینده ویران باقی بماند و تلآویو هیچ قصدی برای کمک به بازسازی زیرساختهای نوار غزه پس از پایان جنگ ویرانگر جاری ندارد.
کوهن در مصاحبهای با کانال ۱۴ رژیم صهیونیستی اظهار داشت که ارتش این رژیم دو هدف در غزه دارد: اول بازگرداندن اسیران حماس در نوار غزه و دوم مجبور کردن حماس به اطاعت.
این کانال صهیونیستی در وبسایت خود خاطرنشان کرد که اظهارات کوهن در واکنش به سفر بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر رژیم صهیونیستی به واشنگتن و دیدار او با دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا صورت گرفت که این سفر را «تاریخی» توصیف کرده بود.
نتانیاهو روز جمعه پس از یک سفر رسمی پنج روزه و سومین سفر او در شش ماه گذشته به آمریکا، به تلآویو بازگشت.
در این سفر، علاوه بر مقامات ارشد آمریکایی، او دو بار با ترامپ در کاخ سفید دیدار کرد.
انتظار میرفت در جریان این سفر، آتشبس در غزه اعلام شود اما این اتفاق نیفتاد. این در حالی است که دوحه پایتخت قطر این روزها شاهد دور جدیدی از مذاکرات غیرمستقیم بین هیئتهای حماس و رژیم صهیونیستی با میانجیگری قطر و مصر و با مشارکت آمریکا است که هدف آن دستیابی به توافق آتشبس و تبادل اسرا است.
شمار شهدای غزه از ۵۸ هزار نفر عبور کرد
در تازهترین گزارش وزارت بهداشت غزه، آمار قربانیان جنگ ویرانگر رژیم صهیونیستی علیه مردم نوار غزه از ۵۸ هزار شهید فراتر رفته است.
بر پایه این گزارش، تنها در ۲۴ ساعت گذشته، ۱۳۹ نفر شهید شدند و ۴۲۵ زخمی به بیمارستانهای غزه منتقل شدهاند.
در این میان ۲۸ نفر از شهدای روز گذشته در جریان حمله به مراکز توزیع کمکهای غذایی به شهادت رسیدند و شمار قربانیان این نوع جنایت از ابتدای جنگ به ۸۳۳ نفر شهید و ۵۴۳۲ زخمی رسیده است.
همچنین تعداد زیادی از قربانیان هنوز زیر آوار یا در خیابانها باقی ماندهاند و تیمهای امدادی به دلیل شدت حملات و نبود امکانات، توان دسترسی به آنان را ندارند.
بنا بر آمار رسمی منتشر شده از تاریخ آغاز جنگ در ۷ اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون، ۵۸۰۲۶ نفر به شهادت رسیده و ۱۳۸۵۲۰ نفر دیگر زخمی شدهاند.
از سوی دیگر، تنها در بازه زمانی ۱۸ مارس ۲۰۲۵ تا امروز، آمار قربانیان به ۷۴۵۰ شهید و ۲۶۴۷۹ زخمی رسیده است.
نقشه تلآویو برای ایجاد منطقه حائل در یک مثلث مرزی
منابع داخلی در سوریه اعلام کردند که رژیم صهیونیستی به دنبال ایجاد منطقه حائل در مثلث مرزی میان سوریه، لبنان و فلسطین اشغالی است.
این منابع اضافه کردند که هدف از این اقدام، ایجاد یک کمربند امنیتی از مزارع اشغالی شبعا در لبنان گرفته تا القنیطره سوریه به شمار میرود.
آنها بیان کردند که رژیم صهیونیستی قصد دارد هر گونه تحرک نظامی از سمت خاک لبنان یا سوریه را متوقف کند.
بخشهایی از جبل الشیخ و القنیطره جزو این منطقه خواهد بود و رژیم صهیونیستی اشراف مستقیم بر بخشهایی از سوریه و لبنان خواهد داشت. تلآویو از طریق توسعه شبکه مسیرهای نظامی در منطقه مرزی و ایجاد محل فرود برای بالگردهای نظامی نزدیک ارتفاعات راشیا عملاً این نقشه را آغاز کرده است.
تمام این تحرکات در سکوت کامل رژیم تروریستی الجولانی و عدم اتخاذ موضع مخالف در برابر اشغالگریهای رژیم صهیونیستی صورت میگیرد.
احتمال استعفای بن گویر
سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی پیشبینی کرد که در صورت امضای توافق با جنبش حماس در مورد غزه، «ایتمار بن گویر»، وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی احتمالاً از کابینه ائتلافی کنونی این رژیم استعفا خواهد داد.
این سازمان توضیح داد که در پشت پرده مذاکرات جاری با حماس در قطر، بحرانی در ائتلاف حاکم در رژیم صهیونیستی وجود دارد.
سازمان مذکور در ادامه گفت که بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی که به دلیل جنایت علیه بشریت در غزه تعقیب دادگاه بینالمللی است، جلسه ویژهای که تاریخ آن هنوز مشخص نشده است با بزالل اسموتریچ، وزیر دارایی این رژیم برگزار خواهد کرد تا از فروپاشی ائتلاف حاکم در تلآویو جلوگیری کند.
از سوی دیگر، کانال ۱۴ رژیم صهیونیستی به نقل از منابع نزدیک به نتانیاهو گزارش داد که اسموتریچ ممکن است در صورت اجرایی شدن توافق، از دولت خارج نشود.
دوحه پایتخت قطر نیز در حال حاضر شاهد دور جدیدی از مذاکرات غیرمستقیم بین حماس و رژیم صهیونیستی با میانجیگری قطر و مصر و با مشارکت آمریکا با هدف دستیابی به توافق آتشبس جدید و تبادل اسیران است.
در طول حدود ۲۰ ماه، چندین دور مذاکرات غیرمستقیم بین رژیم صهیونیستی و حماس در مورد آتشبس و تبادل اسرا با میانجیگری مصر، قطر و آمریکا برگزار شده است.
انتهای پیام