به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، همزمان با نزدیک شدن به ایام معنوی اربعین حسینی، ستاد اربعین شهرداری تهران صبح امروز، 23 تیرماه آیین رسمی فعالیتهای خود را عنوان «اذن خدمت» را در تالار شیخ صدوق آستان حضرت عبدالعظیم الحسنی(ع) برگزار کرد.
این آئین با حضور حجتالاسلام قاضیعسکر، تولیت آستان حضرت عبدالعظیم(ع)، محمدامین توکلیزاده، معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، شهرداران و معاونان فرهنگی مناطق ۲۲گانه پایتخت، جمعی از فعالان فرهنگی، خادمان زائران عتبات عالیات و مسئولان هیئتهای مذهبی همراه بوده و فضایی سرشار از وحدت، همدلی و انگیزه برای خدمت به عاشقان حسینی رقم زد. آئین اذن خدمت، نهتنها طلیعهای برای اقدامات اجرایی شهرداری تهران در ایام اربعین است، بلکه نمادی از تعهد اجتماعی و فرهنگی برای حمایت از زائران حسینی محسوب میشود.
در ابتدای این مراسم، توکلیزاده، معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران طی سخنانی در این مراسم با اشاره به آیین اذن خدمت و توفیق خدمترسانی در پرتو حرم حضرت شاه عبدالعظیمالحسنی(ع) بر اهمیت شکرگزاری نعمت زندگی در نظام جمهوری اسلامی تأکید کرد و گفت: اگر امروز این توفیق را داریم که زیر پرچم جمهوری اسلامی زندگی کنیم، باید شکرگزار باشیم و بهترین شکرگزاری، خدمت به مردم است.
معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، خدمت به زائران اربعین را بخشی از رسالت شهرداری تهران دانست و افزود: این خدمت پیوندی ناگسستنی با آرمانهای اسلامی دارد و امیدواریم به ظهور حضرت مهدی(عج) متصل شود.
توکلیزاده با اشاره به تفاوتهای اربعین امسال، تصریح کرد: پس از یک دفاع مقدس عظیم، امسال باید به حرکت جهانی اربعین بپیوندیم. دشمنان با تمام قوا تلاش میکنند تا حتی ظاهر این حرکت را نیز تضعیف کنند، اما امام خمینی(ره) به ما آموخت که به قدرتهای پوشالی دنیا اعتنایی نکنیم.
وی با ابراز اعتقاد به تحقق وعدههای مقام معظم رهبری، راهپیمایی اربعین را فرصتی برای رساندن پیام مقاومت و مظلومیت ملت ایران دانست و گفت: امسال راهپیمایی اربعین باید مانند یک رسانه عمل کند تا حقایق جنگ ۱۲ روزه و مظلومیت شهدای این دوران را به گوش جهانیان برسانیم.
در ادامه، حجتالاسلام قاضیعسکر، تولیت آستان مطهر حضرت عبدالعظیمالحسنی(ع) نیز با اشاره به ماندگاری نام امام حسین(ع) در طول تاریخ، گفت: روایات تأکید دارند که شهادت امام حسین(ع) هرگز در دلها سرد نمیشود. حاکمان بسیاری آمدند و رفتند، اما نامی از آنان نماند، در حالی که نام حسین(ع) جاودانه است. این همان وعده الهی است که حق ماندنی و باطل رفتنی است.
وی با بیان اینکه این وعده الهی در عصر حاضر شتاب بیشتری گرفته، افزود: پس از سقوط صدام، پیادهروی اربعین به تدریج شکل گرفت و امروز به یک حرکت میلیونی تبدیل شده که فراتر از مرزهای مذهبی و فرقهای است.
قاضیعسکر در ادامه تأکید کرد: شعارهای این حرکت، جهانی و فراگیر است؛ همانگونه که گاندی نیز با الهام از این تفکر، مردم هند را از استعمار نجات داد.
وی حضور همهجانبه اقشار و مذاهب در اربعین را نماد ادامهدار مسیر ظلمستیزی دانست و تصریح کرد: مؤدت و فداکاری در اربعین پدیدهای قابل تأمل است و باید این حرکت خودجوش مردمی را ارج نهاد. وی ادامه داد: امروز دشمنان میخواهند مردم غزه را از سرزمینشان بیرون کنند، اما آنان با عزت ایستادهاند؛ در ایران نیز مردم در نبرد ۱۲ روزه اخیر، با وحدت و ایستادگی از نظام اسلامی دفاع کردند.
تولیت آستان مطهر حضرت عبدالعظیمالحسنی(ع) در پایان بیان کرد: اربعین تنها یک مراسم مذهبی نیست، بلکه جنبشی جهانی برای عدالتخواهی و مبارزه با استکبار است.
در ادامه این مراسم، دختر شهید سرافراز سردار حسین سلامی نیز با اشاره به مقاومت مردم ایران در جنگ ۱۲ روزه، تأکید کرد: مردم با وجود همه سختیها، پشت نظام اسلامی و مقام معظم رهبری ایستادند و ثابت کردند هیچ دشمنی قادر به شکست ایران اسلامی نخواهد بود.
وی با نقل سخنان پدر شهید خود افزود: ایشان همواره تأکید داشتند که قدرت ایران بر سه پایه استوار است؛ رهبری قدرتمند، مردم استوار و قوی و دشمنی که با دشمنی خود، بر عزم و قدرت این ملت میافزاید. دشمنیهای اخیر تنها باعث انسجام بیشتر ملت ایران و تقویت اراده ملی شده است.
انتهای پیام