به گزارش ایکنا به نقل از جسور پست، در حالی که هیاهوی پیرامون زهران ممدانی، یک دموکرات جوان آسیایی تبار، برای شهرداری نیویورک فروکش نکرده است، جنجال دیگری پیرامون عمر فاتح، سناتور مینه سوتا، بالا گرفته است.
وی در حال رقابت جدیدی برای شهردار شدن در مینیاپولیس است؛ شهری که از زمان قتل جرج فلوید توسط پلیس، همچنان زخمی باز باقی مانده است.
فاتح، ۳۵ ساله، در واشنگتن دی سی، از والدین مهاجر سومالیایی متولد شد و مدرک کارشناسی ارشد خود را در رشته مدیریت عمومی دریافت کرد. وی به عنوان تحلیلگر کسب و کار و هماهنگ کننده پروژه کار کرد تا اینکه در سال ۲۰۲۰ موفق شد وارد سنای مینه سوتا شود و نام وی به عنوان اولین آمریکایی سومالیایی تبار و اولین مسلمانی که این سمت را به دست آورد، ثبت شد.
همانند ممدانی، فاتح نیز با حملات نژادپرستانه نسبت به دین، قومیت و ظاهرش، همراه با انتقاد از سیاستهای مترقیاش، مواجه شد. وی در حالی که سیاستهایی را دنبال میکرد که به دنبال افزایش حداقل دستمزد، بهبود حقوق رانندگان تاکسی اینترنتی و مبارزه با وحشیگری پلیس بودند، خود را در مرکز مبارزه در فضای مجازی یافت که حتی حق آمریکایی بودن او را نیز انکار میکرد.
فاتح معتقد است که شغل شهرداری تنها به مدیریت محدود نمیشود؛ بلکه این امر مستلزم شجاعت برای ایستادگی در برابر آنچه او «شیوههای دولت ترامپ» توصیف میکند، است؛ شیوههایی که به اعتقاد او جوامع مهاجر را خفه میکنند.
اما نفرتپراکنی علیه او در فضای مجازی به انتقاد سیاسی ختم نشد؛ بلکه به جایی رسید که شهروندی او را زیر سؤال بردند و وی را به تلاش برای «تهاجم اسلامی» به آمریکا متهم کردند. در مقابل، فاتح پاسخ داد که مینیاپولیس شهری متنوع است که میتواند همه را در خود جای دهد و تأکید کرد که این نفرتپراکنی، ماهیت واقعی این شهر را نشان نمیدهد.
در همین حال، زهران ممدانی ۳۳ ساله، مبارزات انتخاباتی خود را در نیویورک در میان موج مشابهی از تبعیض ادامه میدهد. او با وجود مواجهه با حملاتی که در فضای مجازی با آن مواجه است، به پیروزی چشمگیری در انتخابات مقدماتی دموکراتها دست یافت و از رقبای برجسته پیشی گرفت و بیش از هر زمان دیگری به تبدیل شدن به اولین شهردار مسلمان نیویورک نزدیک شده است.
انتهای پیام