کد خبر: 4296756
تاریخ انتشار : ۰۶ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۲

حضور جهادگران شرق پایتخت در محرم‌شهر

همزمان با ایام سوگواری سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله‌الحسین(ع)، موکب شهرداری منطقه ۱۳ در ویژه‌برنامه «محرم‌شهر» با حضور پرشور نوجوانان و عاشقان حسینی در میدان آزادی تهران برپا شده و میزبان شهروندان و عزاداران است.

حضور جهادگران شرق پایتخت در محرم‌شهرسیدعلی موسوی‌مقدم، معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه۱۳ در گفت‌وگو با ایکنا، در مورد فعالیت موکب شهرداری منطقه 13 در ویژه‌برنامه محرم‌شهر گفت: این موکب در راستای برنامه‌های فرهنگی شهرداری تهران و با محوریت خدمت‌رسانی مذهبی، اجتماعی و فرهنگی به مدت ۱۴ شب میزبان هیئت‌های مذهبی و مردم خواهد بود. 

وی با بیان اینکه در این موکب هر شب از ساعت ۱۹ تا ۲۳ به زائران و عزاداران خدمت‌رسانی می‌شود، ادامه داد: همچنین، غرفه‌های مختلف با رویکرد فرهنگی، مذهبی و خدماتی در میدان آزادی دایر شده‌اند که فضایی معنوی و صمیمی برای حضور خانواده‌ها و نوجوانان فراهم آورده‌اند.  

موسوی‌مقدم تصریح کرد: از جمله بخش‌های شاخص این برنامه می‌توان به نمایشگاه ملزومات اربعین، بازدید از کشتی نمادین «سفینه‌النجاة»، اجرای آیین‌های سنتی و موکب‌های پذیرایی و غذای گرم اشاره کرد که همگی با مشارکت مناطق مختلف شهرداری تهران برگزار می‌شود.

انتهای پیام
captcha