کد خبر: 4296910
تاریخ انتشار : ۰۷ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۵۸
بابایی تشریح کرد

اقدامات معاونت قرآن سازمان بسیج دانشجویی در جنگ 12روزه

معاون قرآن و عترت سازمان بسیج دانشجویی به اهم اقدامات این معاونت در جریان جنگ تحمیلی دوازده‌روزه اشاره کرد که از جمله مهمترین آنها برگزاری پویش‌های قرائت سوره‌های فتح و نصر و تولید محتوای قرآنی به اشکال مختلف است.

باباییمحمد بابایی؛ معاون قرآن و عترت سازمان بسیج دانشجویی کشور در گفت‌وگو با خبرنگار ایکنا گفت: این مجموعه نیز در جریان جنگ تحمیلی 12روزه رژیم صهیونیستی همراه با سایر اقشار مردم و نهادهای قرآنی، دست به سلسله اقدامات و برگزاری برنامه‌های قرآنی در جهت انسجام ملی، حفظ وحدت و امیدآفرینی زد که اغلب مخاطب هدف این برنامه‌ها قشر دانشجویان بودند.

وی ادامه داد: برپایی پویش‌های ختم سوره فتح و نصر و همچنین خوانش ادعیه صحیفه سجادیه در راستای عمل به منویات مقام معظم رهبری از جمله این اقدامات بود و البته تعدادی نیز تیزر، پوستر و کلیپ‌های قرآنی در ارتباط با آیات یهودشناسی و ماهیت اسرائیل نیز تولید و منتشر شده است.

بابایی تصریح کرد: تولید نشریات قرآنی در رابطه با جنگ دوازده‌روزه با عنوان وعده صادق که در استان تهران تهیه و تنظیم شد از جمله دیگر این اقدامات بود؛ این نشریات در جهت رفع برخی از ابهامات و البته در شرایطی که با توجه به سانسور خبری رژیم صهیونیستی، دشمن سعی در کم‌اهمیت جلوه دادن عملیات «وعده صادق3» دارد، محتوای این نشریات، قدرت نظامی و موشکی ایران را برای آگاهی بیشتر مخاطبان را بازگو کرد.   

وی با اشاره به اینکه در این ایام، معاونت قرآن و عترت سازمان بسیج دانشجویی با حضور میدانی خود در قالب گفت‌و‌گو با مردم و مصاحبه‌های دانشجویی سعی در ثبت اظهارنظرهایی در رابطه با اتفاقات اخیر در فضای باز شهری داشت، گفت: برگزاری نمایشگاه‌های قرآنی که در آن، پوسترهای قرآنی تولید شده با استفاده از فناوری هوش مصنوعی به نمایش درآمد از جمله دیگر فعالیت‌های  این معاونت در جریان جنگ تحمیلی دوازده‌روزه و دوران آتش‌بس بود.

نمونه پوسترهای معاونت قرآن و عترت بسیج دانشجویی

معاون قرآن و عترت سازمان بسیج دانشجویی کشور تأکید کرد: در امتداد سلسله اقدامات این معاونت به منظور تولید محتوا، در این ایام پادکست‌هایی به زبان انگلیسی تولید شد که در آن به مفاهیم آیات عبرت‌آموز قرآن اشاره شده بود و البته به منظور عمل به فرامین رهبری به منظور جهاد تبیین، کلاس‌هایی در رابطه با جنگ دوازده‌روزه در اردوهای جهادی قرآنی که برای دانشجویان در ایام فراغت تابستان در حال برگزاری است، تشکیل شد، مضافاً بر اینکه موضوع برپایی محافل قرائت دسته جمعی سوره‌های فتح، نصر و قرائت صحیفه سجادیه در این اردوها نیز پیگیری شد.

دبیر جشنواره فرهنگی ـ قرآنی حیات در پایان گفت: در دورانی که آن را پشت سر می‌گذاریم، جامعه ایرانی بیش از هر زمان دیگری به بصیرت‌افزایی نسبت به ماهیت اتفاقات رخ داده و امیدآفرینی نسبت به آینده‌ای که پیش روست، دارد و لذا این معاونت در این راستا با استفاده از قرآن، انجیل و تورات و سایر کتب آسمانی دیگر که در آنها اشاراتی به ماهیت قوم بنی‌اسرائیل شده است، سعی در تولید محتوایی در رابطه با آینده رژیم اسرائیل دارد.

بابایی

 

انتهای پیام
captcha