کد خبر: 4299057
تاریخ انتشار : ۱۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۱۲

کمیته اسلامی اسپانیا نفرت‌پراکنی در این کشور را محکوم کرد

کمیته‌ اسلامی اسپانیا با صدور بیانیه‌ای نفرت‌پراکنی و جرایم مرتبط با آن را محکوم کرد.

به گزارش ایکنا به نقل از وبگاه زایوستی نت، در بیانیه مطبوعاتی صادر شده توسط کمیته اسلامی اسپانیا، این کمیته با ابراز مخالفت شدید و مجدد خود با نفرت‌پراکنی و جرایم ناشی از آن، نسبت به خطری که چنین اقداماتی برای صلح اجتماعی و انسجام جامعه اسپانیا ایجاد می‌کند، هشدار داد.

این کمیته که نماینده مسلمانان اسپانیا است، تأکید کرد که چنین سخنانی می‌تواند شکافی در بافت اجتماعی ایجاد کند.

کمیته اسلامی اسپانیا ضمن قدردانی از تلاش‌های مقامات دولتی و نیروهای امنیتی در حفظ امنیت و ثبات، خواستار آرامش و ترویج روحیه برادری و صلح شد.

در این بیانیه خاطرنشان شده است که اعضای جامعه مسلمانان، چه شهروندان اسپانیایی و چه مهاجران، زندگی روزمره خود را در یکپارچگی کامل و صلح می‌گذرانند و بدون تبعیض به طور فعال در جامعه اسپانیا مشارکت دارند.

این بیانیه همچنین بر نقش مسلمانان در ترویج ارزش‌های مدنی و مشارکت مثبت در همه جنبه‌های زندگی، در کنار اجزای مختلف جامعه اسپانیا، تأکید کرده است.

کمیته اسلامی اسپانیا همچنین نگرانی خود را در مورد افزایش موارد نفرت‌پراکنی علیه اسلام، مسلمانان و مساجد ابراز کرد و آن را مقدمه‌ای برای جرایم ناشی از نفرت توصیف کرد که ممکن است در صورت تحریک به «نفرت، خصومت، تبعیض یا خشونت» به جرم تبدیل شوند.

این کمیته تأکید کرد که برخورد با چنین وضعیتی مستلزم اقدام قاطع از سوی مقامات و جامعه است.

کمیته اسلامی اسپانیا همچنین خواستار احترام به اماکن عبادی و احساسات مؤمنان همه ادیان شد و بر لزوم مقابله با همه اشکال حمله کلامی یا فیزیکی علیه هر فرقه مذهبی تأکید کرد.

در پایان بیانیه، کمیته اسلامی اسپانیا تأکید کرد که اعضای جامعه مسلمانان همچنان با روحیه همکاری با سایر اعضای جامعه، برای همزیستی و صلح اجتماعی تلاش می‌کنند.

انتهای پیام
captcha