کد خبر: 4300277
تاریخ انتشار : ۲۶ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۹

اختتامیه کنگره ملی شعر عاشورایی در قروه برگزار می‌شود

اختتامیه کنگره ملی شعر عاشورایی در قروه برگزار می‌شود اختتامیه هجدهمین کنگره ملی شعر عاشورایی امروز، 26 مرداد در پارک رضوان شهرستان قروه برگزار می‌شود.

علی اصغر دریایی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان

به گزارش ایکنا از کردستان، علی‌اصغر دریایی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان در حاشیه آیین افتتاحیه کنگره ملی شعر عاشورایی قروه گفت: این کنگره ملی که یکی از مهم‌ترین رویدادهای ادبی مذهبی کشور به شمار می‌رود، با هدف گسترش فرهنگ عاشورایی و ترویج معارف اهل بیت(ع) از طریق شعر آئینی، هر ساله با حضور جمعی از شاعران برجسته ملی و استانی برگزار می‌شود.

وی افزود: آشنایی شیفتگان فرهنگ متعالی عاشورا با صفات و فضائل امام حسین(ع) و یارانش، ترویج فرهنگ و هنر اصیل اسلامی، اشاعه فرهنگ و ادبیات آئینی عاشورایی، شناسایی و تجلیل از پدیدآورندگان آثار فاخر فرهنگی و ادبی مرتبط با عاشورا، ارتقای سطح کیفی شعر آئینی و گسترش هرچه  بیشتر آن، توجه به کیفیت و جذابیت اشعار مداحی در مراسم مذهبی، رصد فرهنگی فرهنگ عاشورا در سطوح مختلف از اهداف برگزاری کنگره ملی شعر عاشورایی است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان بیان کرد: این کنگره در دو بخش عاشورایی و ویژه ایثار و شهادت با محوریت پنج‌هزار و ۵۳۶ شهید استان امروز و فردا در قروه برگزار می‌شود.

وی با اعلام اینکه ۲۵۳ اثر شاعران آیینی از ۲۴ استان کشور به دبیرخانه این کنگره ارسال شد، افزود: این کنگره که یکی از مهم‌ترین رویدادهای ادبی مذهبی کشور به شمار می‌رود، با هدف گسترش فرهنگ عاشورایی و ترویج معارف اهل بیت(ع) از طریق شعر آئینی، هر ساله با حضور جمعی از شاعران برجسته ملی و استانی برگزار می‌شود.

سعید شعبانی، معاون هماهنگ کننده سپاه بیت‌المقدس کردستان هم اظهار کرد: یکی از بخش‌های این کنگره موضوع ایثار و شهادت است که در راستای کنگره ملی پنج هزار و ۵۳۶ شهید استان کردستان برنامه‌ریزی شده است.

وی زبان شعر را یکی از شیواترین و رساترین ابزار‌های هنری برای انتقال فرهنگ عاشورایی و فرهنگ ایثار و شهادت عنوان کرد و گفت: این استان خاستگاه هنر است و تلاش شده تا از ظرفیت هنرمندان برای ترویج و انتقال و تقویت فرهنگ  شهادت استفاده شود.

انتهای پیام
captcha