کد خبر: 4303312
تاریخ انتشار : ۱۲ شهريور ۱۴۰۴ - ۲۳:۰۴

حضور آثار اسلامی در نمایشگاه کتاب مسکو

سی‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب مسکو با حضور آثاری از ناشران مختلف ایرانی آغاز شد.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، سی‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب مسکو با حضور بیش از 320 عنوان کتاب از ناشران مختلف ایرانی، چهارشنبه 12 شهریور 1404 در مرکز نمایشگاهی ودنخا کار خود را آغاز کرد.

در افتتاحیه این رویداد که با حضور برخی شخصیت‌های فرهنگی، ادبی و رسانه‌ای روسیه و مهمانانی از صربستان، ایران، ترکیه، آرژانتین، چین، هند، عربستان سعودی، کره شمالی، امارات متحده عربی و سایر کشورها برگزار شد، حدود 50 ناشر از این کشورها به مخاطبان روس معرفی شدند.

پاویون جمهوری اسلامی ایران در این رویداد که با مساعدت رایزنی فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران در فدراسیون روسیه و با حضور موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران برپا شد، با عرضه بیش از 320 عنوان کتاب از ناشران مختلف ایرانی در حوزه‌های مطالعات اسلامی و ایران‌شناسی، زبان فارسی، هنر و ادبیات پایداری، ادبیات کهن و معاصر و ارائه آثاری نفیس مختص گرامیداشت هزار و پانصدمین سالروز تولد پیامبر رحمت رسول اکرم (ص) از جمله کتب ترجمه شده به زبان روسی و کلام‌الله مجید، محل تجمع ده‌ها تن از بازدیدکنندگان این نمایشگاه در روز اول برگزاری بود.

همچنین به علت همزمانی این رویداد با سومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب کودک و نوجوان، بخشی از پاویون ایران به عرضه محصولات ویژه کودکان از تابلوهای تصویرگری و کتاب‌های مصور عاطفه ملکی‌جو تصویرگر کتاب کودک و نوجوان و آثار مرجان فولادوند، نویسنده داستان‌های این رده‌های سنی از کشورمان، اختصاص یافت.

این هنرمندان همچنین طی روزهای برگزاری نمایشگاه کتاب مسکو، در 4 کارگاه‌ آموزشی ویژه کودکان و بزرگسالان در نمایشگاه کتاب و در دانشگاه دولتی مسکو و دانشگاه زبان‌شناسی، تجارب خود را در زمینه تصویرگری کتاب کودک و نوجوان، ساخت انیمیشن و روایت داستان‌های اساطیر ایرانی با مخاطبان بازدیدکننده نمایشگاه و دانشجویان ایران‌شناسی و زبان و ادبیات فارسی این دانشگاه‌ها به اشتراک خواهند گذاشت.

سی و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب مسکو و سومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب کودک و نوجوان 2025 با حضور بیش از ۳۰۰ ناشر و توزیع‌کننده کتاب از مناطق مختلف روسیه و سایر کشورها، 12 لغایت 16 شهریور (7-3 سپتامبر 2025) برگزار می‌شود.

در کنار رویداد اصلی، رویدادهای مختلفی با حضور کارشناسان بازار کتاب، نویسندگان، تصویرگران، ناشران و هنرمندان عرصه کتاب برای بازدیدکنندگان تدارک دیده شده است. مهمان افتخاری نمایشگاه امسال، هند است و غرفه آن، میزبان بیش از ۵۰ رویداد اختصاص داده شده به فناوری‌های مدرن، هوش مصنوعی و تنوع فرهنگی این کشور با حضور بیش از ۷۰ متخصص هندی و روسی خواهد بود.

انتهای پیام
captcha