کد خبر: 4308011
تاریخ انتشار : ۰۹ مهر ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۴

احمد نعینع: هدف از تمجید قاریان انگیزه‌دادن به استعدادهاست

احمد نعینع، قاری برجسته و پزشک مصری در واکنش به انتشار پست‌هایی در شبکه‌های اجتماعی برای سوء استفاده از تمجیدهای او از قاریان قرآن تأکید کرد هدف از این تمجیدها تنها ایجاد انگیزه و تشویق استعدادهای قرآنی است.

به گزارش ایکنا به نقل از صدی البلد، احمد نعینع، قاری رادیو و تلویزیون مصر در بیانیه‌ای برای افکار عمومی و دوستداران خود توضیح داد سخنان تشویق‌آمیز یا تعریف‌های گاه‌به‌گاه او از قاریان، مانند همکارانش، بخشی از عادات خوب اوست.

وی افزود: هدف از این تشویق‌ها ایجاد شادی و انگیزه‌دادن به استعدادهاست و این به معنای عنوان ارزیابی علمی یا ملاک تسلط بر تلاوت یا برتری نیست، همانطور که ما این کار را در مقابل کودکان یا مبتدیان در هر زمینه‌ای انجام می‌دهیم.

 احمد نعینع ادامه داد: «هدف از تشویق، حمایت و ایجاد انگیزه برای ادامه‌دادن با وجود اشتباهات است، نه صدور حکم یا اجازه‌نامه رسمی تلاوت».

وی تأکید کرد که این رویکرد اغلب در دیدارهای سریع یا تماس‌های تلفنی معمولی رخ می‌دهد که چیزی بیش از یک گفت‌وگوی دوستانه نیستند و نمی‌توان آن را یک موضع رسمی یا نظر مستند دانست.

نعینع همچنین بر مخالفت کامل خود با همه اشکال سوءاستفاده یا تفاخر که همکاران یا قرآن‌آموزانش ممکن است در معرض آن قرار گیرند، تأکید کرد، به ویژه اگر از سوی افرادی باشد که از نظر علمی یا فنی واجد شرایط نیستند، یا از سوی کسانی باشد که به خود عناوین و توصیفات غیر واقعی می‌دهند.

احمد نعینع همچنین هرگونه تلاش برای استفاده از نامش یا سوءاستفاده از کلمه‌ای که او به عنوان تعریف یا تشویق دیگران به کار برده است، را تکذیب کرد و  گفت: این تعریف‌ها و تشویق‌ها هرگز برای دستیابی به اهداف دیگری یا معامله انجام نشده است.

انتهای پیام
captcha