کد خبر: 4310865
تاریخ انتشار : ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۰

اعتراض هواداران ایتالیایی به پخش سرود رژیم جعلی در امنیتی‌ترین بازی جهان

شمار زیادی از معترضان ایتالیایی حامی فلسطین در مقابل ورزشگاه «بلوانرژی» در شهر اودینه که میزبان بازی ایتالیا و رژیم صهیونیستی بود علیه این رژیم و تیم آن شعار سر دادند و پلیس ایتالیا برای کنترل جمعیت مجبور به استفاده از تجهیزات ویژه شد.

درگیری پلیس ایتالیا با حامیان فلسطین پیش از برگزاری مسابقه فوتبال

به گزارش ایکنا به نقل از العربی، درحالیکه پخش سرود رژیم صهیونیستی در آغاز بازی تیم ملی فوتبال ایتالیا و اسرائیل در چارچوب رقابت‌های مقدماتی جام جهانی با هو و فریادِ اعتراض هواداران ایتالیایی در ورزشگاه مواجه شد، نیروهای پلیس ایتالیا نیز در خارج از ورزشگاه با هزاران نفر از معترضان حامی فلسطین که در شهر اودینه تجمع کرده بودند، درگیر شدند.

هزاران نفر از معترضان طرفدار فلسطین روز سه‌شنبه در آستانه بازی تیم ملی ایتالیا مقابل اسرائیل در چارچوب رقابت‌های مقدماتی جام جهانی، در شهر اودینه در شمال ایتالیا راهپیمایی کردند.

برآوردهای اولیه پلیس نشان می‌دهد که بیش از ۵۰۰۰ نفر در این راهپیمایی شرکت داشتند که از بعد از ظهر قبل از شروع مسابقه در ورزشگاه فریولی در ساعت ۸:۴۵ شب (۱۸:۴۵ به وقت گرینویچ) در مرکز شهر راهپیمایی کردند.

کمیته فلسطین ـ اودینه، برگزارکننده این راهپیمایی، از فیفا خواست تا اسرائیل را از تمام مسابقات محروم کند و گفت که این تیم از «سیاست‌های اشغالگری» در سرزمین‌های فلسطینی حمایت می‌کند.

تظاهرات‌کنندگان یک پرچم ۱۸ متری فلسطین و یک بنر بزرگ قرمز رنگ با شعار «از کارت قرمز علیه اسرائیل استفاده کنید» حمل می‌کردند.

درگیری پلیس ایتالیا با حامیان فلسطین پیش از برگزاری مسابقه فوتبال

یک مجسمه فلزی نیز به نماد عدالت وجود داشت که در یک دست ترازو و در دست دیگر کارت قرمز داشت.

والنتینا بیانکی، یکی از معترضان، گفت: «اینجا آتش‌بس است، نه صلح و همانطور که روی پلاکاردم نوشتم، بدون عدالت صلحی وجود ندارد.»

تصاویر نشان می‌دهد که پلیس ایتالیا برای متفرق کردن تظاهرات‌کنندگان از گاز اشک‌آور و ماشین‌های آب‌پاش استفاده و همچنین تعدادی را بازداشت کرده است، در حالی که معترضان نیز با آتش‌بازی به آنها پاسخ داده‌اند.

شهردار منطقه اودینه نیز در بیانیه‌ای اعلام کرد: «آنچه امشب اتفاق افتاد غیرقابل قبول است. شهر ما خشونتی را که در پایان تظاهرات در خیابان‌ها رخ داد، قویاً محکوم می‌کند.»

انتهای پیام
captcha