کد خبر: 4313920
تاریخ انتشار : ۱۱ آبان ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۶
اوحدی در گفت‌وگو با ایکنا:

هزاران نخبه ایثارگر در شرکت‌های دانش‌بنیان فعال هستند

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به همکاری این بنیاد با معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری برای توانمندسازی فرزندان شاهد و ایثارگر، گفت: هم‌اکنون بیش از ۱۱ هزار نفر از فرزندان شهدا و ایثارگران در زمره نخبگان علمی کشور قرار دارند که بخشی از آنان در برج فناوری نخبگان و شرکت‌های پیشران دانش‌بنیان مستقر هستند و فعالیت‌های مؤثری در عرصه علم و فناوری انجام می‌دهند.

سعید اوحدی

سعید اوحدی، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در گفت‌وگو با ایکنا، درباره اقدامات این بنیاد در حوزه توانمندسازی خانواده‌های ایثارگر اظهار کرد: یکی از مأموریت‌های مهم بنیاد، ارتقای سطح توانمندی خانواده‌های معظم شهدا، جانبازان و آزادگان است که این موضوع از دو منظر آموزشی و اشتغال‌زایی پیگیری می‌شود.

وی افزود: جامعه ایثارگری متشکل از والدین شهدا، جانبازان و آزادگان عزیز، قشر رنج‌دیده و مقاوم انقلاب اسلامی هستند که باید با برنامه‌ریزی هدفمند از مرحله حمایت صرف به مرحله توانمندسازی واقعی برسند. در این راستا، بنیادشهید در حوزه‌های آموزشی و مددکاری برنامه‌هایی را برای ارتقای مهارت‌های فردی و اجتماعی خانواده‌های ایثارگر طراحی و اجرا کرده است.

تلاش بنیادشهید برای هدایت خانواده‌های ایثارگر به فعالیت‌های مولد

اوحدی ادامه داد: در بخش اشتغال نیز «صندوق اشتغال و کارآفرینی ایثارگران» با همکاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و صندوق توسعه ملی فعالیت دارد. این صندوق، طرح‌های اشتغال‌زایی ارائه‌شده از سوی جامعه ایثارگری را با هدف ایجاد فرصت‌های پایدار مورد حمایت قرار می‌دهد.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران تصریح کرد: رویکرد دولت، چابک‌سازی و پرهیز از جذب گسترده نیروها در بدنه دستگاه‌های اجرایی است و بر همین اساس، بنیاد شهید تلاش می‌کند خانواده‌های ایثارگر را به سمت فعالیت‌های مولد در بازار کار هدایت کند تا ضمن استقلال اقتصادی، سهم مؤثری در رشد تولید ملی داشته باشند.

وی با اشاره به همکاری بنیاد با سازمان فنی و حرفه‌ای کشور گفت: یکی از مسیرهای توانمندسازی، ارائه آموزش‌های مهارتی است و در این زمینه همکاری خوبی با سازمان فنی و حرفه‌ای و نیز معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری برقرار شده است.

اقدامات ویژه برای نخبگان ایثارگر

اوحدی تأکید کرد: در حوزه نخبگان ایثارگر نیز اقدامات ویژه‌ای در حال انجام است. هم‌اکنون بیش از ۱۱ هزار نفر از فرزندان شهدا و ایثارگران در زمره نخبگان علمی کشور قرار دارند که بخشی از آنان در برج فناوری نخبگان و شرکت‌های پیشران دانش‌بنیان مستقر هستند و فعالیت‌های مؤثری در عرصه علم و فناوری انجام می‌دهند.

وی در پایان اظهار کرد: بنیاد شهید و امور ایثارگران در نظر دارد با گسترش همکاری با نهادهای علمی و فناوری، زمینه را برای حضور پررنگ‌تر نخبگان ایثارگر در شرکت‌های دانش‌بنیان و پروژه‌های فناورانه کشور فراهم کند تا علاوه بر اشتغال‌زایی، الگویی برای خوداتکایی و پیشرفت جامعه ایثارگری ایجاد شود.

گفت‌وگو از سعید امینی 

انتهای پیام
captcha