کد خبر: 4314587
تاریخ انتشار : ۱۲ آبان ۱۴۰۴ - ۲۲:۱۴

بیانیه جمعیت اعتلای نهادهای مردمی انقلاب اسلامی به مناسبت ۱۳ آبان

جمعیت اعتلای نهادهای مردمی انقلاب اسلامی به مناسبت ۱۳ آبان، روز ملی مبارزه با استکبار جهانی بیانیه‌ای را صادر کرد.

به گزارش ایکنا، جمعیت اعتلای نهادهای مردمی انقلاب اسلامی به مناسبت ۱۳ آبان، روز ملی مبارزه با استکبار جهانی بیانیه‌ای صادر کرد که به شرح زیر است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم

«وَلا تَهِنوا وَلا تَحزَنوا وَأَنتُمُ الأَعلَونَ إِن كُنتُم مُؤمِنينَ» (آل‌عمران، ۱۳۹)

۱۳ آبان، روزی است که در حافظه ملت ایران به عنوان نماد مقاومت، استقلال‌خواهی و استکبارستیزی ثبت شده است. سه رخداد تاریخی تبعید حضرت امام خمینی (ره) در سال ۱۳۴۳، شهادت دانش‌آموزان انقلابی در سال ۱۳۵۷ و تسخیر لانه جاسوسی آمریکا در سال ۱۳۵۸، این روز را به نقطه عطفی در تاریخ انقلاب اسلامی بدل ساخته است.

اهمیت روز دانش‌آموز و نقش نسل جوان

۱۳ آبان تنها روز مبارزه با استکبار جهانی نیست، بلکه روز دانش‌آموز نیز هست؛ روزی که خون پاک نوجوانان این سرزمین در سال ۱۳۵۷ بر سنگفرش خیابان‌ها جاری شد تا پیام آزادی و استقلال را به گوش جهانیان برساند. این روز یادآور آن است که نسل جوان و دانش‌آموزان، پیشگامان آگاهی و بیداری ملت ایران بوده‌اند و امروز نیز رسالت بزرگی بر دوش دارند:

  • دانش‌آموزان امروز، آینده‌سازان فردا هستند و باید با بصیرت، آگاهی سیاسی و شناخت دشمن، راه شهیدان دانش‌آموز را ادامه دهند.
  • مدارس و مراکز آموزشی باید کانون بصیرت‌افزایی، تقویت هویت ملی و انقلابی و پرورش نسلی باشند که در برابر تهاجم فرهنگی و رسانه‌ای دشمنان مقاوم بایستند.
  • همان‌گونه که دانشجویان پیرو خط امام در سال ۱۳۵۸ با تسخیر لانه جاسوسی، ضربه‌ای تاریخی بر پیکره استکبار وارد کردند، امروز نیز دانش‌آموزان و دانشجویان باید با علم، ایمان و خودباوری، جبهه علمی و فرهنگی انقلاب را تقویت کنند.

امروز ایالات متحده آمریکا با بحران‌های عمیق داخلی و خارجی مواجه است:

  • شکاف‌های اجتماعی، نژادی و سیاسی، مشروعیت ادعای دموکراسی آمریکایی را زیر سؤال برده است.
  • بحران اقتصادی و بدهی‌های سنگین، همراه با نارضایتی عمومی، چهره‌ای متزلزل از قدرت آمریکا را آشکار ساخته است.
  • حمایت بی‌قید و شرط از رژیم صهیونیستی، آمریکا را در منطقه غرب آسیا منفورتر از همیشه کرده است.
  • ظهور قدرت‌های نوظهور و ائتلاف‌های جدید، پایان دوران یک‌جانبه‌گرایی آمریکا را رقم زده است.

جمعیت اعتلای نهادهای مردمی انقلاب اسلامی، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دانش‌آموز و دانشجوی ۱۳ آبان، اعلام می‌دارد:

  • استکبارستیزی یک اصل بنیادین انقلاب اسلامی است و ملت ایران هرگز از این مسیر عقب‌نشینی نخواهد کرد.
  • نسل جوان و دانش‌آموزان باید با بصیرت، آگاهی و تلاش علمی، پرچم استقلال و عزت ملی را برافراشته نگاه دارند.
  • تحولات امروز آمریکا نشانه‌ای روشن از افول قدرت‌های استکباری و تحقق وعده الهی است که فرمود: «إِن تَنصُرُوا اللَّهَ يَنصُركُم وَيُثَبِّت أَقدامَكُم» (محمد، ۷).

۱۳ آبان، روزی برای یادآوری گذشته و ترسیم آینده است. این روز به ما می‌آموزد که تنها با ایستادگی در برابر استکبار می‌توان استقلال و عزت را پاس داشت. ما بار دیگر بر عهد خود با آرمان‌های انقلاب اسلامی تجدید می‌کنیم و اعلام می‌داریم که استکبارستیزی، راهبردی زنده و پایدار برای ملت ایران است و نسل جوان، به‌ویژه دانش‌آموزان، باید با بصیرت و آگاهی، ادامه‌دهنده این مسیر باشند.

والسلام علی من اتبع الهدی

جمعیت اعتلای نهادهای مردمی انقلاب اسلامی

۱۳ آبان ۱۴۰۴

انتهای پیام
captcha