کد خبر: 4317942
تاریخ انتشار : ۲۸ آبان ۱۴۰۴ - ۱۷:۵۴

رزمایش «یادبود شهید غیب‌پرور» همزمان با هفته بسیج

همزمان با فرارسیدن هفته بسیج و ایام فاطمیه، رزمایش دیدار مسئولان شهرستان با خانواده‌های معظم شهدا با محوریت تجلیل از مقام والای ۷۰ شهید شهرستان برگزار شد.

رزمایش «یادبود شهید غیب‌پرور» همزمان با هفته بسیج
 برگزاری رزمایش «یادبود شهید غیب‌پرور» همزمان با هفته بسیج و ایام فاطمیه در شهرستانبه گزارش ایکنا از مازندران، به مناسبت فرا رسیدن هفته بسیج و ایام سوگواری حضرت زهرا‌(س) امروز چهارشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴ رزمایش «یادبود شهید غیب‌پرور» با حضور جمعی از مسئولان شهرستان رامسر برگزار شد.
 
در این برنامه، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری، فرمانده سپاه، فرمانده انتظامی و جمعی از همراهان با حضور در منزل خانواده‌های معظم شهیدان محمد سلیمان‌نژاد، سیدحسین موسوی‌سجاد، نادرحسین جیرده‌علیزاده و علینقی امیرشعبانی با اهدای لوح سپاس از صبر، ایثار و مجاهدت‌های خانواده‌های معظم شهدا قدردانی کردند.
 
مسئولان حاضر در این دیدارها ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام تأکید کردند که امنیت و اقتدار امروز کشور مرهون رشادت‌ها و خون پاک شهداست و خدمت به خانواده‌های آنان افتخاری بزرگ برای مسئولان محسوب می‌شود.
 
این رزمایش با هدف تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا، تقویت فرهنگ ایثار و شهادت و یادآوری نقش بی‌بدیل شهدا در پاسداشت ارزش‌های انقلاب اسلامی برگزار شد.
 
   رزمایش «یادبود شهید غیب‌پرور» همزمان با هفته بسیج و ایام فاطمیه در رامسر
 
   رزمایش «یادبود شهید غیب‌پرور» همزمان با هفته بسیج و ایام فاطمیه در رامسر
 
عکس: امیررضا قربانی
انتهای پیام
خبرنگار:
حمیدرضا گل محمدی تواندشتی
captcha