کد خبر: 4319580
تاریخ انتشار : ۰۷ آذر ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۴
استاندار لرستان:

حمایت از نخبگان محور توسعه فرهنگی لرستان است

سیدسعید شاهرخی با بیان اینکه حمایت از نخبگان و چهره‌های علمی، محور توسعه فرهنگی استان است، بر ضرورت بهره‌گیری از توان نخبگان برای تبیین هویت فرهنگی و توسعه اجتماعی استان تأکید کرد.

دیدار استاندار لرستان با سکندر امان‌الهیبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان، سیدسعید شاهرخی، استاندار لرستان شامگاه ششم آذرماه با پروفسور سکندر امان‌الهی‌بهاروند در خرم‌آباد دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این دیدار که معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی، مدیرکل حوزه استاندار، مدیران کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی لرستان، معاونان اداره کل ارشاد استان و جمعی از اهالی فرهنگ حضور داشتند، بر بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی این چهره ماندگار در حوزه هویت فرهنگی و مطالعات مردم‌شناسی لرستان تأکید شد.

سیدسعید شاهرخی، استاندار لرستان در این دیدار که با هدف بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی و پژوهشی این استاد برجسته برگزار شد، گفت: به‌کارگیری توان علمی نخبگان و پژوهشگران می‌تواند نقش مؤثری در تبیین هویت فرهنگی لرستان، توسعه اجتماعی استان و ارتقای جایگاه لرستان در مطالعات مردم‌شناسی داشته باشد.

وی با قدردانی از سال‌ها تلاش پژوهشی پروفسور امان‌الهی در حوزه فرهنگ، هویت، تاریخ شفاهی و مردم‌نگاری لرستان، این آثار ارزشمند را سرمایه‌ای مهم برای توسعه فرهنگی استان دانست و افزود: حمایت واقعی از چهره‌های علمی باید به عنوان یک اولویت جدی در دستور کار دستگاه‌های اجرایی قرار گیرد.

استاندار لرستان همچنین با اشاره به تدوین «دانشنامه فرهنگ و تمدن لرستان» اظهار کرد: بهره‌گیری از تجربه و دانش پروفسور امان‌الهی و دیگر نخبگان لرستانی، گامی مهم برای معرفی هرچه بهتر غنای تاریخی و تمدنی این سرزمین است.

در ادامه، پروفسور سکندر امان‌الهی با تقدیر از توجه ویژه استاندار به جایگاه نخبگان، بر ضرورت تقویت زیرساخت‌های پژوهشی، حمایت از طرح‌های فرهنگی و معرفی علمی‌تر هویت لرستان در سطح ملی و بین‌المللی تأکید کرد.

این دیدار با تأکید بر توسعه همکاری‌های علمی و پژوهشی میان استان و پژوهشگران برجسته لرستانی و تدوین طرح‌های مشترک فرهنگی و هویتی به پایان رسید.

انتهای پیام
خبرنگار:
مهناز عالی نژادیان
captcha