کد خبر: 4319616
تاریخ انتشار : ۰۷ آذر ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۶

آتش زدن مسجد ۶۰۰ ساله در هند

مقامات هندی پنج نفر را به اتهام آتش زدن مسجدی ۶۰۰ ساله در منطقه‌ای در ایالت اوتار پرداش در شمال هند دستگیر کردند.

به گزارش ایکنا به نقل از الجزیره مباشر، مقامات هندی پنج نفر را به اتهام آتش زدن مسجدی تقریباً ۶۰۰ ساله در منطقه میرزاپور در اوتار پرادش در شمال هند، در حالی که امام جماعت در داخل آن خوابیده بود، دستگیر کردند.

پلیس محلی پس از تشکیل پرونده، آنها را به دلیل بی‌احترامی به یک مکان عبادت و استفاده از مواد منفجره دستگیر کرد.

آصف مستان، یکی از ساکنان این منطقه، به الجزیره مباشر گفت که این حادثه حدود ساعت ۲:۳۰ بامداد سه‌شنبه رخ داده است؛ مقامات انگیزه این آتش‌سوزی را بررسی خواهند کرد، اما شما از میزان احساسات ضد اسلامی در کشور اطلاع دارید؟ این جوانان از کجا به فکر انجام چنین کارهایی می‌افتند؟ باور اینکه آنها به تنهایی عمل کرده‌اند دشوار است. به نظر می‌رسد توطئه بزرگتری در پشت آن وجود دارد.

وی ادامه داد: شاید قصدی برای تحریک درگیری فرقه‌ای بین هندوها و مسلمانان وجود داشته است. پلیس قادر به کشف این اطلاعات است.

وی افزود: مردم صرفاً خواستار دستگیری فوری عاملان و جلوگیری از تشدید تنش‌ها پس از این حمله به مسجد هستند. آنها همچنین می‌خواهند توطئه پشت این حادثه کشف شود و افراد درگیر پاسخگو باشند.

زاهد قادری، امام جماعت مسجد، که هنگام وقوع آتش‌سوزی در داخل مسجد خواب بود، گفت که پس از اطلاع یکی از جوانان محلی مبنی بر آتش زدن مسجد، از خواب بیدار شده است. او به سرعت آتش را خاموش کرد و بلافاصله به پلیس اطلاع داد.

قادری به رسانه‌های محلی گفت: کسانی که مسجد را آتش زدند، عناصر ضداجتماعی هستند. این مسجد تاریخی است؛ قدیمی‌ترین مسجد در منطقه است. چنین حادثه‌ای قبلاً هرگز اتفاق نیفتاده است. مردم اینجا در کنار هم زندگی می‌کنند.

قادری از مقامات خواست که شدیدترین مجازات‌ها را برای عاملان این حادثه اعمال کنند تا این پیام بازدارنده‌ای برای هر کسانی باشد که سعی در برهم زدن هماهنگی اجتماعی دارد.

انتهای پیام
captcha