کد خبر: 4320281
تاریخ انتشار : ۱۰ آذر ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۹

مسابقات قرآن مدارس غیردولتی و هیئت‌امنایی در یزد برگزار شد

مسابقات قرآن، عترت و نماز مدارس غیردولتی و هیئت‌امنایی همزمان با سراسر کشور در استان یزد برگزار شد.

آغاز مسابقات «قرآن، عترت و نماز» مدارس غیردولتی و هیئت‌امنایی در یزدبه گزارش ایکنا به نقل از روابط‌ عمومی اداره‌کل آموزش و پرورش استان یزد، مراسم افتتاحیه مسابقات قرآن، عترت و نماز مدارس غیردولتی و هیئت‌امنایی استان یزد، امروز، 10 آذرماه با حضور مدیرکل آموزش و پرورش استان و سایر مسئولان در دبیرستان پسرانه امام حسین(ع) برگزار شد.
 
علی دهقان بهاءآبادی، مدیرکل آموزش و پرورش استان یزد در این مراسم با بیان اهمیت و جایگاه والای قرآن در نظام تعلیم و تربیت اسلامی گفت: محافل انس با قرآن، فرصتی ارزشمند برای پیوند قلبی نسل امروز با کتاب آسمانی و ایجاد زمینه‌های پرورش اخلاق، معنویت و هویت دینی در مدارس است.
 
وی با تأکید بر اینکه قرآن کریم منبع هدایت، آرامش و بصیرت برای جامعه و به‌ویژه دانش‌آموزان است، افزود: تقویت فعالیت‌های قرآنی و گسترش انس با کلام‌الله مجید در مدارس از مهم‌ترین برنامه‌های تربیتی آموزش و پرورش استان به شمار می‌رود.
 
مدیرکل آموزش و پرورش استان یزد نقش مسابقات قرآن، عترت و نماز را در شکوفایی استعدادهای قرآنی، ارتقای مهارت‌های دینی و ایجاد انگیزه در میان دانش‌آموزان بسیار مؤثر دانست و ابراز امیدواری کرد و گفت: برگزاری این رویداد، زمینه‌ساز تربیت نسلی مسئولیت‌پذیر، باایمان و آشنا با معارف نورانی اهل‌بیت(ع) باشد.
انتهای پیام
دبیر:
اعظم سادات میرجلیلی
captcha