کد خبر: 4321540
تاریخ انتشار : ۱۶ آذر ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۰

دانشگاه در طول تاریخ پیشران آزادخواهی و عدالت طلبی بوده است

دانشگاه در طول تاریخ پیشران آزادخواهی و عدالت طلبی بوده است استاندار کردستان گفت: سه عزیز دانشجو در سال ۳۲ جان خود را فدای عزت و استقلال کشورمان ایران کردند و امروز بعد از گذشت ۷۲ سال یاد آنان را گرامی‌می‌داریم و به مقام آنان ادای احترام می‌کنیم، چراکه نام این شهیدان دانشجو سندی جاودان است که نشان می‌دهد دانشگاه در طول تاریخ پیشران آزادخواهی و عدالت طلبی بوده است.

آرش زره‌تن لهونی استاندار کردستان

به گزارش ایکنا از کردستان، آرش زره‌تن لهونی، استاندار کردستان امروز، 16 آذر‌ماه در مراسم گرامیداشت روز دانشجو و تجلیل از دانشجویان برتر که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج  برگزار شد، ضمن تبریک به مناسبت فرارسیدن ۱۶ آذر روز دانشجو به تمامی دانشجویان استان کردستان، گفت: برای من باعث افتخار است در چنین روزی در این محفل ارزشمند درکنار دانشجویان، آینده‌سازان کشور عزیزمان حضور دارم.

وی با بیان اینکه ۱۶ آذر فراتر از یک مناسبت است، افزود: سه عزیز دانشجو در سال ۳۲ جان خود را فدای عزت و استقلال کشورمان ایران کردند و امروز بعد از گذشت ۷۲ سال یاد آنان را گرامی‌می‌داریم و به مقام آنان ادای احترام می‌کنیم، چراکه  نام این شهیدان دانشجو سندی جاودان است که نشان می‌دهد دانشگاه در طول تاریخ پیشران آزادخواهی و عدالت طلبی بوده است.

استاندار کردستان بیان کرد: جنبش دانشجویی در کشور ما در تاریخ ثبت شده و همیشه ضد استبداد، سلطه، استکبار و به شدت عدالت خواه بوده است و این سخن تنها یادآوری گذشته نیست بلکه نقشه راه آینده دانشگاه و دانشجو است.

وی با بیان اینکه امروز در رأس دولت چهاردهم یک دانشگاهی و یک استاد دانشگاه قرارگرفته که نگاه ویژه به ظرفیت و توانمندی‌های دانشگاه و دانشجو دارد، افزود: این نگرش به بدنه دولت تسری پیداکرده است و ماهم در استان کردستان به دانشگاه، ظرفیت بالای اساتید و دانشجویان عمیقا باور داریم و معتقدیم تا ظرفیت دانشگاها در استان ما در  کنار دولت قرار نگیرد توسعه اتفاق نمی‌افتد.

زره‌تن لهونی با بیان اینکه نقشه راه توسعه کردستان با کمک ظرفیت دانشگاهیان طراحی می‌‌شود، ادامه داد: از ابتدای مسئولیتم در استان تاکنون، سعی کرده‌ایم ارتباط با دانشگاهیان را حفظ کنیم و با دعوت از اساتید دانشگاهی و افراد با تجربه در حوزه اجرایی، نقشه راه توسعه کردستان را تدوین کنیم و این ارتباط را عمیق و تقویت کنیم.

وی اظهار کرد: ما افتخار می‌کنیم جمعی فرهیخته، متخصص و اندیشمند در کنار دولت قرار گیرند و به ما کمک کنند.

استاندار کردستان، توسعه راه‌ها و حمل و نقل، موضوع لجستیک در حوزه راه‌ها، ارتباطات ریلی، پیگیری جدی پروازها، بندرخشک، استفاده از مرزهای به عنوان ظرفیت عظیم استان، پتانسیل‌های ویژه در حوزه معادن و کشاورزی را از دیگر ظرفیت‌های استان کردستان عنوان کرد و یادآور شد: علی رغم این ظرفیت‌ها و خدمات ارزشمندی که از ابتدای نظام تاکنون در این استان انجام شده است، متاسفانه ما در خیلی از شاخص‌های توسعه فاصله معناداری با میانگین کشوری داریم.

وی وجود نخبگان و صاحبنظران را ظرفیتی ارزشمند و سرمایه انسانی غنی استان برشمرد و تأکید کرد: ما موظفیم با بهره‌مندی از این ظرفیت، استان را به وضعیت بهتری از شرایط فعلی تبدیل کنیم.

زره‌تن لهونی اظهار کرد: در این مسیر نیازمند همراهی دانشگاهیان، اساتید گرامی، دانشجویان گرانقدر و مردم شریف و نجیب استان هستیم تا مسیر توسعه را با سرعت بیشتری طی کنیم.

به گفته استاندار کردستان، دغدغه اصلی ما به عنوان خدمتگزار مردم در استانداری کردستان، اشتغال جوانان است چراکه همه خانواده‌ها به نوعی درگیر شغل برای جوانان هستند و این امر از برنامه‌‌های مهمی است که باید دنبال شود گرچه اشتغالزایی فقط در ادارات محقق نمی‌شود و معتقدیم در حوزه ادارات استخدامی بر اساس شایستگی بدون دخالت روابط هم انجام شود.

زره‌تن لهونی تأکید کرد: شفافیت در برگزاری آزمون‌های استخدامی بر اساس دستورالعمل و بخشنامه‌ها، شایستگی و جذب نفر اول که بالاترین نمره را کسب کرده در چند برابری ظرفیت بعد از آزمون کتبی در استخدامی‌ها مدنظر ماست.

وی با اشاره به اهمیت حل مشکل اشتغال جوانان استان، گفت: با تکیه بر این ظرفیت‌ها و پیشران‌های توسعه استان باید این مشکل مرتفع شود لذا ما در تلاشیم با همراهی و کمک دانشجویان و اساتید دانشگاهی این مسیر طی شود.

انتهای پیام
دبیر:
ملیحه سیفی
captcha