کد خبر: 4322266
تاریخ انتشار : ۲۰ آذر ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۷

قرآنیانی که امسال از عرش بوسه بر دست مادرانشان می‌زنند

همزمان با سالروز ولادت حضرت زهرا(س)؛ روز زن و گرامیداشت مقام مادر، یادی می‌کنیم از شهدای قرآنی جنگ تحمیلی دوازده روزه که نخستین سالی است مادران آنها چشم انتظار آمدنشان برای تبریک این مناسبت فرخنده هستند.

قرآنیانی که امسال از عرش بوسه بر دست مادرانشان می‌زنندبه گزارش ایکنا، جنگ تحمیلی دوازده‌روزه که در پی دفاع جانانه مردم غیور ایران با فضاحت آمریکا و رژیم غاصب صهیونیستی به پایان رسید و همه نقشه‌های شوم ایادی استکبار را نقش بر آب کرد اما خسارت بزرگی را نیز به بار آورد و آن خسارت از دست رفتن تنی چند از فرزندان شجاع میهن اسلامی بود که در این صحنه کارزار مقتدرانه پایمردی کرده و جان خویش را در راه دفاع از کیان اسلامی فدا کردند.

با احترام به همه شهدای جنگ تحمیلی دوازده‌روزه اما به همت کمیته شهدای قرآنی سازمان قرآن و عترت بسیج تهران بزرگ، با وقفه‌ای کوتاه، سلسله دیدارهایی در ماه‌های اخیر ترتیب داده شد تا سنت حسنه دیدار هفتگی با خانواده شهدای قرآنی به ملاقات با خانواده شهدای اقتدار ایران که در کنار رزم و مجاهدت خویش، به فعالیت قرآنی نیز مشغول بودند، اختصاص یابد. شهدایی که امسال برای نخستین‌بار، در روز گرامیداشت مقام مادر، دست‌بوس مادران خود از عرش الهی هستند.

در رأس این شهدای قرآنی، سرداران شهیدحسین سلامی؛ فرمانده فقید سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و  امیرعلی حاجی‌زاده؛ فرمانده فقید نیروی هوافضای سپاه قرار دارند که دیدار با خانواده آنها نیز پس از نائل آمدن ایشان به فیض شهادت صورت گرفت.



اما به بهانه روز مادر، مروری اجمالی به دیدارهای صورت گرفته با این خانواده‌ها بعد از پایان جنگ دوازده‌روزه تاکنون خواهیم داشت:

قرآنیانی که امسال از عرش بوسه بر دست مادرانشان می‌زنندزعمای شیعه به مقام شهید غبطه می‌خورند

نخستین مقصد جامعه قرآنی کشور در دیدارهای هفتگی با خانواده شهدای قرآنی بعد از جنگ تحمیلی دوازده روزه، خانه پدری شهید احسان ذاکری بود؛ دیداری که 18 تیرماه سال جاری به انجام رسید.

شهید‌احسان ذاکری حافظ کل قرآن بود و مدتی نیز در کسوت خبرنگار در خبرگزاری بین‌المللی قرآن فعالیت کرد. شهیداحسان ذاکری با توجه به زمینه فعالیت و علاقه‌مندی به منظور خدمت به ساحت قرآن با پیوستن به سازمان بسیج مستضعفین در لباس پاسدار به فعالیت در این عرصه ادامه داد تا اینکه سرانجام در تاریخ 4 تیرماه سال جاری در حمله ددمنشانه رژیم صهیونیستی به مقام رفیع شهادت نائل آمد.

اشک‌های آسمانی؛ بال‌های پرواز مادر شهید در آستان رضای خداوند

اتفاقاً به رسم وفاداری، همکاران این شهید در سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور و خبرگزاری ایکنا، یک‌بار دیگر در روز 13  آذر همزمان با سالروز رحلت حضرت ام‌البنین(س) و روز گرامیداشت مقام مادران شهید، با حضور در خانه پدری شهیداحسان ذاکری به دیدار مادر وی رفته و پای درددل‌های این مادر داغدیده نشستند.

چهارمین شهید حافظ قرآن جنگ تحمیلی دوازده‌روزه

شهید مهدی شعبانی؛ چهارمین شهید قرآنی جنگ تحمیلی دوازده‌روزه بود که اعضای کمیته شهدای قرآنی سازمان قرآن و عترت بسیج تهران در تاریخ 5 شهریورماه امسال به منظور دیدار با خانواده او، راهی خانه ایشان شدند. 

شهید شعبانی جوان 24 ساله‌ای بود که دلیل توفیق او در زمینه فراگیری و قرائت قرآن کریم  مادرش بود؛ مادری که به سبب اینکه خود نیز از فعالان قرآنی بود از همان کودکی بستر را برای فراگیری قرآن برای شهید مهدی شعبانی فراهم کرده بود.

قرآنیانی که امسال از عرش بوسه بر دست مادرانشان می‌زنند

او که در سمت مربی کار آموزش قرآن را نیز ادامه می‌داد، خادم افتخاری آستان قدس رضوی بود و اتفاقاً موعد وداع و خداحافظی او از پدرش به منظور انجام مأموریت از همان حرم علی بن موسی‌الرضا(ع) صورت گرفت. شهید شعبانی که از جمله نیروهای هوافضای سپاه بود به همراه چند تن از همرزمانش در پی حمله موشکی رژیم صهیونیستی در تاریخ 26 خردادماه به  شهادت رسید.

شهیدی که در بهشت، مربی حفظ قرآن است

از جمله دیگر شهدای قرآنی جنگ تحمیلی دوازده روزه باید به شهیدعلیرضا خفاف(وفایی) اشاره کرد که جامعه قرآنی در تاریخ دوم مهرماه سال جاری به دیدار پدر و مادر او رفتند. شهیدی که سرباز وظیفه بود؛ حافظ قرآن و به عنوان نیروی وظیفه در ندامتگاه اوین مشغول به خدمت بود. این جوان 22 ساله از جمله نیروهای ممتاز وظیفه بود این ندامتگاه در تمام دوران خدمتش در این ندامتگاه پویایی در امر فعالیت‌های قرآنی داشت و زبانزد مسئولان و محکومان آن بود. او به عنوان قاری و حتی مداح محافل قرآنی و دینی این ندامتگاه را رنگ و بویی ویژه می‌بخشید.

قرآنیانی که امسال از عرش بوسه بر دست مادرانشان می‌زنندسرانجام این حافظ قرآن در تاریخ دوم تیرماه سال جاری به همراه 13 سرباز وظیفه و 40 مسئول این ندامتگاه در پی حمله رژیم صهیونیستی به شهادت رسید.

نکته‌ای که در جریان دیدار جامعه قرآنی با خانواده این شهید بیش از هر چیز دیگری جلب توجه می کرد، ذکر رؤیایی مادر شهید که خود از فعالان قرآنی است بود؛ او فرزند شهیدش را در خواب دیده که در بهشت نیز به مربیگری قرآن مشغول است.

شهیدی قرآنی که مرگی غیر از شهادت را خواهان نبود

23 مهرماه اعضای کمیته شهدای قرآنی سازمان قرآن و عترت بسیج تهران برای دیدار با خانواده شهید حسین یوسفخانی رهسپار خانه آنها شدند. او نیز یکی از شهدای جنگ دوازده روزه در ندامتگاه اوین بود و مسئولیت سربازان وظیفه را در این زندان به عهده داشت.

شهید حسین یوسفخانی در این ندامتگاه علاوه بر مأموریت سازمانی خود به امر تلاوت قرآن و مداحی در محافل و مجالس قرآنی و مذهبی این زندان نیز مشغول بود که در نهایت دوم تیرماه به همراه سایر همکاران و همرزمانش به شهادت رسید.

سردار شهیدی که مقام نخست فرمانده قرآنی سپاه را از آن خود کرد

سردار شهیدمحمود باقری؛ یار و همرزم شهید امیرعلی حاجی‌زاده و فرمانده موشکی نیروی هوافضای سپاه بود که جامعه قرآنی چهارشنبه 12 آذرماه سال جاری به دیدار خانواده‌اش رفتند. سردار شهیدی که حتی در زمان شهادت نیز سردار حاجی‌زاده را تنها نگذاشت و با یکدیگر به ملکوت اعلی پر کشیدند. 

در دیدار با خانواده شهید سردار باقری، نکته‌ای که حائز اهمیت بود اهتمام این فرمانده ارشد نظامی به انجام امور و فعالیت‌های قرآنی بود تا جایی که سال گذشته به عنوان مقام نخست فرمانده قرآنی در سپاه، لوح تقدیر و سپاس خود را از سردار شهید سلامی؛ فرمانده فقید سپاه پاسداران انقلاب اسلامی دریافت کرده بود.

قرآنیانی که امسال از عرش بوسه بر دست مادرانشان می‌زنند 

اما میزان عشق و علاقه این سردار شهید در جریان این دیدار کاملاً عیان و واضح بود چرا که مادرش همچنان با گذشت نزدیک به شش‌ماه از شهادت فرزندش، دلتنگ اوست و تاب دوری‌اش را نداشت و دائماً هق هق گریه‌اش به گوش می‌رسید.  

انتهای پیام
خبرنگار:
امیر سجاد دبیریان
captcha