کد خبر: 4322378
تاریخ انتشار : ۲۰ آذر ۱۴۰۴ - ۲۲:۵۸
فرماندار دورود:

دانشگاه ستون اصلی توسعه پایدار در کشور است

علیرضا بیرانوند با اشاره به نقش خطیر دانشگاه و دانشجویان در توسعه و پیشرفت کشور، آنان را به عنوان یکی از ستون‌های اصلی توسعه پایدار توصیف کرده و گفت: دانشجویان می‌توانند با آینده‌نگری، برنامه‌ریزی صحیح و بهره‌گیری از ظرفیت‌های شهرستان، نقش تعیین‌کننده‌ای در رشد اقتصادی، اجتماعی و علمی دورود و کشور داشته باشند.

علیرضا بیرانوند، فرماندار دورودبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی فرمانداری دورود، علیرضا بیرانوند، فرماندار دورود، امروز ۲۰ آذر، در مراسم گرامیداشت روز دانشجو که در سالن ولایت دانشگاه آزاد این شهرستان برگزار شد، با تأکید بر ضرورت پرداختن به ریشه‌های تاریخی روز دانشجو، اظهار کرد: روز دانشجو تنها یک مناسبت تقویمی نیست، بلکه پیوندی عمیق با بخشی مهم از تاریخ معاصر ایران دارد، حوادث سال ۱۳۳۲ و شهادت سه دانشجوی دانشگاه تهران در واکنش به تحولات سیاسی آن دوره، نمادی از آگاهی‌خواهی و آزاداندیشی جامعه دانشگاهی کشور است. ‌

وی با اشاره به نقش خطیر دانشگاه و دانشجویان در توسعه و پیشرفت کشور، آنان را به عنوان یکی از ستون‌های اصلی توسعه پایدار توصیف کرده و اظهار کرد: دانشجویان می‌توانند با آینده‌نگری، برنامه‌ریزی صحیح و بهره‌گیری از ظرفیت‌های شهرستان، نقش تعیین‌کننده‌ای در رشد اقتصادی، اجتماعی و علمی دورود و کشور داشته باشند.

بیرانوند با اشاره به تحولات سیاسی-اجتماعی حاکم بر کشور، تصریح کرد: امروز بیش از هر زمان دیگری، کشور نیازمند وحدت و همبستگی است، اهتمام به حفظ آرمان‌های اصیل دینی و ملی، ایجاد امید و انگیزه برای تلاش بیشتر و بکارگیری سرمایه‌های انسانی برای فائق آمدن بر مشکلات و حرکت به سمت رشد و توسعه کشور، در مقطع کنونی بیش از هر زمانی ضروری است.

فرماندار دورود گفت: دانشگاهیان به ویژه دانشجویان با سرلوحه قرار دادن آرمان‌های اسلامی و ملی، درک ضرورت‌های جامعه، مسئولیت‌پذیری اجتماعی و اندیشه‌های نو و خلاق، نقش و رسالت بسیار مهمی در این زمینه دارند.

وی یادبود ۱۶ آذر را فرصتی مغتنم برای تأمل در باب ضرورت حفظ فضای پویا و فعال در محیط دانشگاه و احیای احساس وظیفه و رسالت اجتماعی دانشگاهیان و دانشجویان نسبت به سرنوشت کشور دانست و اظهار کرد: یاد و خاطره شهدای ۱۶ آذر، باید همواره الهام‌بخش نسل‌های آینده و دانشجویان باشد تا ضمن حفظ ارزش‌های دینی و ملی، در مسیر ساخت ایرانی آباد‌ و آزاد بکوشند.

گفتنی است در بخش پایانی مراسم، نمایندگان تشکل‌های دانشجویی و انجمن‌های علمی به بیان دغدغه‌ها و پرسش‌های دانشجویان پرداختند و فرماندار دورود پاسخگوی موضوعات مطرح شده بودند.

در پایان مراسم نیز از دانشجویان برتر حوز‌های مختلف آموزشی، فرهنگی، پژوهشی و ورزشی شهرستان تقدیر شد.

انتهای پیام
خبرنگار:
مرضیه حافظی فر
captcha