کد خبر: 4322946
تاریخ انتشار : ۲۴ آذر ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۷

تقدیر از 44 فرزند شهید حافظ قرآن در غزه

در مراسمی در غزه ۴۴ فرزند شهید به خاطر حفظ قرآن مورد تقدیر قرار گرفتند.

به گزارش ایکنا به نقل از الجزیره، در برنامه‌ای با عنوان «فرزندان پیشگام» ۴۴ فرزند شهید در غزه به خاطر حفظ قرآن مورد تقدیر قرار گرفتند.

این پروژه با هدف جبران فقدان پدر برای این کودکان با فراهم کردن یک محیط آموزشی و پرورشی برای اولین بار در نوار غزه انجام شد.

مراسم در اردوگاه پناهندگان البریج در مرکز نوار غزه برای تجلیل از این کودکان پس از اتمام حفظ قرآن کریم برگزار شد.


بیشتر بخوانید


در این مراسم خانواده‌های کودکان و جمعی از سرپرستان و معلمان حضور داشتند. این مراسم شامل بخش‌های مذهبی و آموزشی مانند تلاوت قرآن و نمایش‌های تئاتر بود که در آن کودکان تجربه خود را برای حفظ قرآن و یادگیری زندگینامه پیامبر و ارزش‌های اسلامی به تصویر کشیدند.

سازمان‌دهندگان پروژه تأیید کردند که این مراسم با وجود شرایط دشوار امنیتی، چهار ماه به طول انجامید. این طرح بر آموزش قرآن کریم، شامل تلاوت و تفسیر، همراه با سیره پیامبر و اخلاق اسلامی، با هدف تربیت فرزندان شهدا بر پایه‌های محکم دینی و تربیتی متمرکز بود.

مسئولان خاطرنشان کردند که این پروژه توسط معلمان زن متخصص نظارت می‌شود و با فراهم کردن یک محیط آموزشی پرورشی که به ساختن نسلی آگاه و متعهد به ارزش‌ها و هویت خود کمک می‌کند، در پی جبران فقدان پدر برای فرزندان هستند.

در پایان مراسم، از کودکانی که قرآن کریم را حفظ کرده بودند، در فضایی معنوی و شاد تجلیل شد. همچنین از همه سازمان‌های حامی و دست‌اندرکاران این پروژه تشکر شد و حاضران دعا کردند که این کودکان حاملان قرآن و رهبران آینده شوند.

اسرائیل در جنگ غزه با حمایت آمریکا مرتکب نسل‌کشی بی‌سابقه‌ای شد که منجر به شهادت بیش از ۷۰ هزار فلسطینی و زخمی شدن بیش از ۱۷۱ هزار نفر که اکثر آنها کودک و زن هستند شد.

این جنگ ویرانی‌های گسترده به بار آورد و سازمان ملل متحد هزینه بازسازی این منطقه را حدود ۷۰ میلیارد دلار برآورد کرده است.

انتهای پیام
مترجم:
محسن حدادی
دبیر:
اشرف بصیری
captcha