کد خبر: 4323270
تاریخ انتشار : ۲۵ آذر ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۲

برگزاری مسابقات سراسری حفظ قرآن در عمان

نخستین دوره مسابقات سراسری حفظ قرآن «فاستمسک: به قرآن چنگ بزن» به همت وزارت اوقاف و امور دینی عمان در این کشور آغاز شده است.

برگزاری مسابقات سراسری حفظ قرآن در عمان

به گزارش ایکنا به نقل از  shabiba.com، این مسابقات با همکاری بنیاد وقف «مستهیل» از روز دوشنبه(24 آذر) آغاز شده است و مرحله مقدماتی آن تا دو هفته ادامه دارد.

حافظانی از استان‌های مسقط، البُرَیمی، شمال شرقی، داخلیه و ظفار در این رقابت‌ها حضور دارند و این رویداد با هدف تسهیل مشارکت شرکت‌کنندگان در رقابت‌های قرآنی و فراهم‌کردن فرصت مناسب و فضای رقابتی برای نمایش توانمندی‌هایشان برگزار شده است.

347 نفر از آقایان و بانوان در این مسابقات حضور دارند که 176 نفر از آنان از آقایان و 171 نفر از بانوان هستند.

شرکت‌کنندگان در دو رشته حفظ کل قرآن با تفسیر سوره بقره و جفظ کل قرآن در این رقایت‌ها حضور دارند و نخستین دوره این رقابت تأکید بر اهمیت چنگ‌زدن به کتاب خدا، نمایش تلاش‌های وزارت اوقاف و امور اسلامی عمان در حمایت از حافظان قرآن و تشویق گروه‌های مختلف به روی‌آوردن به حفظ و تلاوت قرآن که نقش مهمی در نهادینه‌سازی ارزش‌های دینی و تقویت هویت اسلامی دارد، در دستور کار قرار داده است.

انتهای پیام
captcha