کد خبر: 4324672
تاریخ انتشار : ۰۲ دی ۱۴۰۴ - ۱۸:۱۲

راهپیمایی دانشجویان یمنی علیه هتک حرمت قرآن کریم در آمریکا

دانشجویان یمنی با برگزاری راهپیمایی‌ اعتراضی هتک حرمت قرآن کریم توسط آمریکا را محکوم کردند.

به گزارش ایکنا به نقل از الثوره نت، شهر عمران در یمن شاهد راهپیمایی عظیمی از سوی دانشجویان دانشگاه، مدارس دولتی و خصوصی، مؤسسات علمی، فنی و بهداشتی و شعبه آکادمی عالی قرآن کریم بود که هتک حرمت قرآن کریم توسط آمریکا را محکوم کردند.

شرکت‌کنندگان در این راهپیمایی که توسط مسئولان این شهر سازماندهی شده بود، هتک حرمت انجام شده توسط یک نامزد آمریکایی که قرآن کریم را در دهان خوک قرار داد، محکوم کردند.

آنها تأکید کردند که این جنایت علیه مقدس‌ترین مقدسات دینی، بخشی از جنگ صهیونیستی مداومی است که توسط آمریکا، انگلیس، اسرائیل و متحدان آن‌ها در غرب و شرق که به دنبال فساد و بردگی جوامع بشری هستند، انجام می‌شود.

راهپیمایان با سر دادن شعارهایی خشم و انزجار خود را از هتک حرمت قرآن کریم ابراز کردند و آن را نقض آشکاری دانستند که توسط ادیان الهی و کنوانسیون‌های بین‌المللی محکوم شده است.

آن‌ها خاطرنشان کردند که کارزار مکرر و سیستماتیک توهین به کتاب مقدس، امتداد جنگ صهیونیستی علیه مردم فلسطین و مقدسات اسلامی است.

راهپیمایان همچنین تأکید کردند که توهین‌های مداوم و جنگ نرم در تمام اشکال آن یک اقدام آشکار خصمانه علیه اسلام و مسلمانان است. این نشان دهنده نفرت شدید یهودیان از اسلام و مسلمانان است و منعکس کننده جنایات و ظلمی است که آن‌ها در فلسطین علیه مردم و مقدسات فلسطین با حمایت و مشارکت آمریکا، انگلیس و غرب مرتکب شده‌ و می‌شوند.

آنها این رفتار جنایتکارانه را چالشی تحقیرآمیز برای دو میلیارد مسلمان در سراسر جهان دانستند و تأیید کردند که تمدن‌های غربی وحشی، عاری از اخلاق، ارزش‌ها، اصول، کرامت و انسانیت هستند و هیچ احترامی برای حقیقت یا مقدسات قائل نیستند.

دانشجویان یمنی از دولت‌ها و ملت‌های جهان اسلام خواستند تا با تشدید اعتراضات و اتخاذ مواضع مسئولانه، از جمله قطع روابط دیپلماتیک، اخراج سفرای کشورهای متخلف و توقف روابط اقتصادی با آن‌ها، با کمپین‌های توهین به پیامبر اکرم (ص) و قرآن کریم مقابله کنند.

آنها همچنین آمادگی کامل خود را برای دفع هرگونه حمله به مقدس‌ترین مقدسات، قرآن کریم، تأیید و بیان کردند که امت اسلامی باید در پاسخ به توهین به کتاب خدا متحد شود. 

انتهای پیام
دبیر:
معصومه امام وردی
captcha