کد خبر: 4327395
تاریخ انتشار : ۱۷ دی ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۵

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری بین آموزش و پرورش و دانشگاه جامع علمی کاربردی آذربایجان‌شرقی

تفاهم‌‌نامه همکاری مشترک بین اداره‌کل آموزش‌ و پرورش آذربایجان‌شرقی و دانشگاه جامع علمی‌کاربردی استان در راستای تحقق اهداف عالی نظام تعلیم و تربیت و با هدف ارتقای کیفیت آموزش‌های فنی، حرفه‌ای و مهارتی و برنامه هفتم توسعه منعقد شد.

تفاهم‌نامه همکاری بین آموزش و پرورش و دانشگاه جامع علمی کاربردی آذربایجان شرقی

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، در راستای تحقق اهداف عالی نظام تعلیم و تربیت و با هدف ارتقای کیفیت آموزش‌های فنی، حرفه‌ای و مهارتی و برنامه هفتم توسعه، تفاهم‌ نامه همکاری مشترک بین اداره‌کل آموزش‌ و پرورش و دانشگاه جامع علمی‌کاربردی استان روز گذشته، 16 دی‌ماه منعقد شد.

اسفندیار صادقی، مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان‌شرقی گفت: افق برنامه‌ها این است که بتوانیم دانش‌آموزان این استان را با توجه به صنایع محور بودن و زیاد بودن صنعتگر در آن و با همکاری اتاق اصناف و اداره صمت، به طرف مهارت‌آموزی و مورد نیاز بازار سوق دهیم. در همین راستا دانشگاه‌های علمی کاربردی، فضاها و کارگاه‌های بسیار خوبی دارند که ما می‌توانیم از آن‌ها در جذب هنرجوها استفاده کنیم.

وی افزود: در برنامه هفتم توسعه مقرر شده است تا حداقل ۵۰ درصد از دانش‌آموزان تا پایان این برنامه به هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای و کار و دانش، هدایت شوند و بر همین اساس در استان آذربایجان‌شرقی، تفاهم‌نامه‌های متعددی در این خصوص، منعقد شده است.

صادقی انعقاد تفاهم‌نامه با صنایع مختلف و ایجاد هنرستان‌های جوار صنعت را از جمله مأموریت تعیین شده در برنامه هفتم برشمرد و بیان کرد: تلاش می‌کنیم در کنار صنعت بتوانیم نیروی کار متخصص برای صنایع را از محل احداث این هنرستان‌ها تربیت کرده و آینده شغلی دانش‌آموزان را به‌عنوان آینده‌سازان مملکت، تضمین شود.

مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان‌شرقی عقد تفاهم‌نامه با مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان و ایجاد هنرستان وابسته با اداره‌کل فنی و حرفه‌ای را از جمله فعالیت‌های انجام شده در این راستا دانست و تصریح کرد: امسال ۲۰۰ هنرجو در این مجموعه تحت آموزش قرار گرفته‌اند و در سال‌های آینده نیز ۱۰۰۰ نفر نیز افزایش ظرفیت خواهیم داشت.

وی عقد قرارداد با راه آهن شمالغرب کشور برای تربیت نیروهای متخصص راه آهن، فرودگاه‌ها، تراکتورسازی، اداره غله و برخی صنایع خصوصی از جمله گلخانه‌های جلفا را نیز از دیگر اقدامات صورت گرفته در راستای مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان دانست و اظهار کرد: یکی از گلخانه‌ها متعهد شده‌اند تا هنرستان ۱۸ کلاسه ایجاد کنند و رشته‌های مرتبط با کشاورزی و نیروهای کار گلخانه‌ها در سال‌های آینده از همین جا تأمین می‌شود.

صادقی در ادامه تربیت دانشجوهای دانشگاه علمی کاربردی در هنرستان‌ها را از جمله مفاد تفاهم نامه جدبد بین آموزش و پرورش و دانشگاه جامع علمی کاربردی دانست و خاطرنشان کرد: امیدواریم با همراهی و همکاری بتوانیم درصد بسیار بالایی از دانش‌آموزان را به هنرستان‌ها سوق دهیم و همچنین هنرجوهای هنرستان‌ها نیز در مسیری درست به سمت دانشگاه علمی کاربردی سوق داده شوند.

انتهای پیام
دبیر:
امرعلی گل محمدی
captcha