کد خبر: 4327447
تاریخ انتشار : ۱۶ دی ۱۴۰۴ - ۲۱:۳۸
‌امامی یگانه مطرح کرد

تأمین مستمر کالا‌های اساسی در استان اردبیل

تأمین مستمر کالا‌های اساسی در استان اردبیل استاندار اردبیل گفت: همزمان با اجرای طرح جامع حمایت معیشتی و امنیت غذایی کشور، کالا‌های اساسی مورد نیاز مردم در استان اردبیل به‌صورت مستمر تأمین و ذخیره می‌شود.

تأمین مستمر کالا‌های اساسی در استان اردبیلبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی استانداری اردبیل، مسعود امامی یگانه، استاندار اردبیل ۱۶ دی‌ماه در بازدید از تعدادی انبار کالا‌های اساسی استان، اظهار کرد: تأمین اقلام مورد نیاز به‌طور مستمر توسط جهاد کشاورزی و سایر دستگاه‌های مربوط انجام و نظارت‌های لازم در این زمینه برقرار است.

وی افزود: تمامی فرمانداران نیز در زمینه تأمین کالا‌های مورد نیاز مردم و نظارت بر قیمت‌ها و زنجیره عرضه توجیه شده و آماده همکاری هستند.
 
استاندار اردبیل با اشاره به اینکه برای مدیریت بهتر عرضه و تقاضا در بازار، لازم است مردم از خرید‌های نامتعارف و بیش از نیاز خودداری کنند، ادامه داد: تنها مشکل موجود تقاضای مازاد بر نیاز برخی از هم‌استانی‌هاست و امیدواریم در این زمینه همکاری‌های لازم انجام شود.
 
امامی یگانه با اشاره به اختیارات واگذارشده از سوی دولت به استان‌ها، بیان کرد: در نشستی با بازرگانان، رایزنی‌هایی برای انجام واردات کالا‌های اساسی و اقلام مورد نیاز استان اردبیل توسط تعدادی از بازرگانان و تجار انجام شده و موافقت‌های لازم صورت گرفته است.
 
وی با ابراز امیدواری درباره اجرای موفق این طرح با همکاری مردم، تأکید کرد: تنها با مشارکت همگانی می‌توان به ارائه بهتر خدمات در این زمینه دست یافت.
 
نماینده عالی دولت در استان اردبیل به نزدیک بودن ماه مبارک رمضان و پس از آن عید نوروز نیز اشاره کرد و افزود: تأمین اقلام مورد نیاز این مناسبت‌ها از جمله میوه شب عید به‌صورت ویژه در حال انجام است. 
 
امامی یگانه تصریح کرد: براساس تصمیمات اتخاذشده در قرارگاه اقتصادی استان اردبیل، توزیع میوه شب عید با هدف حفظ کرامت مردم، در فروشگاه‌های معتبر تمامی مناطق استان انجام خواهد شد.
انتهای پیام
دبیر:
معصومه امام وردی
captcha