کد خبر: 4328059
تاریخ انتشار : ۲۲ دی ۱۴۰۴ - ۰۸:۰۰
حجت‌الاسلام شرفخانی مطرح کرد

ولایت‌مداری مردم ایران؛ هدف تیرهای آشوبگران

ولایت‌مداری مردم ایران؛ هدف تیرهای آشوبگران رئیس مرکز امور خیریه سازمان اوقاف اظهار کرد: حرکت مسلحانه آشوبگران و تخریب‌گران و ایادی تروریست‌ها نشان می‌دهد که تیرهای آن‌ها در واقع به سمت اعتقادات مردم و به فطرت دین‌داری و ولایت‌مداری ایران اسلامی است.

حجت الاسلام شرفخانیحجت‌الاسلام احمد شرفخانی، رئیس مرکز امور خیریه سازمان اوقاف و امور خیریه در گفت‌و‌گو با ایکنا، با اشاره به حوادث اخیر و هتک حرمت برخی اغتشاش‌گران به مساجد و اماکن متبرکه کشور اظهار کرد: طی مدتی که شاهد طغیان و ناآرامی‌ها و آشوب‌های ایجاد شده از سوی عوامل تروریستی بیگانه در کشور هستیم، عده‌ای از عناصر تروریستی دست به اقداماتی زدند که نه تنها امنیت مردم به خطر افتاده و مختل شد، بلکه مقدسات مردم از جمله قرآن کریم، اماکن متبرکه و مساجد نیز مورد توهین و اهانت قرار گرفت.

وی افزود: رویدادی که شاید در ابتدا با ابراز نارضایتی از وضعیت اقتصادی آغاز شد و البته همگی ما نیز نسبت به تورم و ناآرامی وضعیت اقتصادی کشور ناراحت بوده و اعتراض داریم و می‌دانیم که قشر ضعیف جامعه در مورد تصمیمات اقتصادی تحت فشار بوده و گرفتار بحث‌های معیشتی شدند، اما متأسفانه این اعتراضات در ادامه منجر به وضعیتی شد که برخی افراد از خارج از کشور با نیات شوم خود وارد میدان شده و سمت و سوی اعتراضات را به سمت اغتشاش و آشوبگری بردند و با حمایت آشکار جنایتکاران جهانی همچون آمریکا و رژیم کودک‌کش صهیونیستی و منافقین دست به اقدامات خشونت‌آمیز و مخرب زدند. 

شرفخانی ادامه داد: این اقدامات همگی مصداق هتک حرمتی است که به ساحت مقدس ایران اسلامی شده است. اما بدترین اقدامات آشوبگران که شاید در تاریخ نیز نظیر نداشته است، هتک حرمت نسبت به اماکن متبرکه، مساجد و آستان‌های مقدس امامزادگان به ویژه هتک حرمت نسبت به ساحت مقدس کلام‌الله مجید بود. 

رئیس مرکز امور خیریه سازمان اوقاف با بیان اینکه هتک حرمت نسبت به قرآن کریم بزرگترین هتک حرمت‌ها در تاریخ است، تصریح کرد: همگان به خاطر داریم که وقتی طی سال‌های گذشته در برخی کشورها چنانچه نسبت به قرآن کریم هتک حرمت می‌شد، تمامی مسلمانان جهان اعم از شیعه و سنی و حتی پیروان ادیان مختلف به‌پا خواستند و لب به اعتراض گشودند؛ چراکه کتاب‌های مقدس تمامی ادیان الهی جزء خطوط قرمزی است که نباید نسبت بدان‌ها تعرض و هتک حرمت شود.

شرفخانی اظهار کرد: در ایران اسلامی نیز در چنین مواقعی تمامی مراجع، علما و دانشمندان وارد عرصه می‌شدند و به نوعی در جهان عزای عمومی اعلام شده و همگان این اقدامات شنیع را محکوم می‌کردند. اما امروز متأسفانه شاهد هستیم که در ایران اسلامی و کشوری که پای مقدسات خود، خون صدها هزار شهید ریخته شده، داعش‌گونه عمل می‌شود؛ به مساجد حمله و به کلام الهی جسارت کردند.

وی بیان کرد: اینجاست که بر همگان معلوم شد کسانی که به تعبیری دم از اعتراض زده و قرار بود که به خیال خام عده‌ای کشور ما را آباد کنند، همگی ضد دین، قرآن و اعتقادات مردمی هستند. اهانت آن‌ها نشان داد که اگر روزی پایشان به کشور باز شود، در برابر آحاد مردم ایران اسلامی که عاشق قرآن، اهل بیت(ع) و فرزندان اهل بیت(ع) هستند، ایستاده و با ایشان مبارزه خواهند کرد.

رئیس مرکز امور خیریه سازمان اوقاف اظهار کرد: حرکت مسلحانه آشوبگران و تخریب‌گران و ایادی تروریست‌ها نشان می‌دهد که تیرهای آن‌ها در واقع به سمت اعتقادات مردم و به فطرت دین‌داری و ولایت‌مداری ایران اسلامی بوده است. هنوز 10 روز از مراسم اعتکاف نگذشته است؛ امسال بیش از یک و نیم میلیون نفر وارد مساجد شده و اعتکاف برگزار کردند که 70 درصد آن‌ها نیز جوانان و نوجوانان بودند. در شب‌های قدر نیز میلیون‌ها نفر قرآن به سر می‌گیرند و حاضرند تا جان خود را به خاطر قرآن و دین فدا کنند. 

وی ادامه داد: بنابراین، امروز مردم ما خط خود را در برابر دشمنان مشخص کرده و طی شب‌های اخیر نیز با حضور فراوان خود در مساجد نشان دادند که پای قرآن و اهل بیت(ع) و نظام اسلامی خود ایستاده‌اند. 

شرفخانی در ادامه ضمن ابراز گلایه از برخی قاریان و مجامع قرآنی تصریح کرد: از برخی قاریان بین‌الملی و مجامع قرآنی که بر سر سفره قرآن کریم نشسته و از این منبع عظیم نور الهی بهره‌مند شده‌اند، توقع دارم که همگی با سرعت و قدرت وارد میدان شده و با انتشار بیانیه محکومیت نسبت به هتک حرمت به قرآن کریم انزجار شدید خود را از عوامل تروریست و بیگانه نشان دهند. قرآنیان و جامعه قرآنی باید همگی در میان مردم حضور پیدا کرده و اجازه ندهند تا دوباره چنین اهانتی نسبت به ساحت نورانی قرآن کریم رقم بخورد. مردم ایران اسلامی به هیچ وجه اجازه نخواهند تا این‌گونه اهانت‌ها و جسارت‌ها تکرار شود.      

انتهای پیام
خبرنگار:
مجتبی افشار
دبیر:
فاطمه بختیاری
captcha