کد خبر: 4328217
تاریخ انتشار : ۲۲ دی ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۲

خروش مردم سیستان‌وبلوچستان در محکومیت اغتشاشات اخیر

مردم استان سیستان‌وبلوچستان از جنوب تا شمال این استان هم‌نوا با سایر هموطنان در ایران اسلامی با برگزاری راهپیمایی باشکوه در حمایت از انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران ضمن محکومیت اغتشاشات اخیر، خشم و انزجار خود را از تروریست‌ها ابراز داشتند.

مردم سیستان‌وبلوچستان در محکومیت اغتشاشات اخیر به خیابان‌ها آمدندبه گزارش ایکنا از سیستان‌وبلوچستان، مردم استان سیستان‌وبلوچستان از جنوب تا شمال این استان پهناور هم‌نوا با سایر هموطنان در ایران اسلامی با برگزاری راهپیمایی باشکوه در حمایت از انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران ضمن محکومیت اغتشاشات اخیر، خشم و انزجار خودشان را از تروریست‌های اجاره‌ای آمریکایی ـ صهیونیستی ابراز داشتند.

مراسم راهپیمایی امروز دوشنبه، ۲۲ دی‌ماه در شهر زاهدان از میدان آزادی با خیل عظیم جمعیت شیعه و سنی استان سیستان‌وبلوچستان برگزار شد.

مردم در این مراسم با سردادن شعارهای «مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل، مرگ بر فتنه‌گر، مرگ بر منافق، تروریست آمریکایی اعدام باید گردد» خشم و انزجار خود را از آشوبگران و تروریست‌ها و حمایت خود را از نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران اعلام و خواستار برخورد جدی و اشد مجازات برای تخریب‌گران و اغتشاشگران شدند.

در این مراسم حجت‌الاسلام والمسلمین علی‌ اکبرپور، امام جمعه موقت زاهدان جنگ با دین و مسجد و قرآن را جنگ با خدا دانست.

وی ادامه داد: آشوبگران نشان دادند که به‌دنبال حل مشکلات اقتصادی مردم نیستند، بلکه با خدا و دین خدا و مسجد و قرآن و انقلاب و رهبری مشکل دارند؛ جمعی از مردم به‌ویژه بازاریان دست به اعتراض هایی زدند، اما پس از ورود آشوبگران به سرعت صف خود را از تروریست ها و افراد خودفروخته جدا کردند، زیرا دیدند که دشمنان ملت چگونه بازار را به آتش کشیدند، فروشگاه ها را سوزاندند و مغازه ها را غارت کردند.

حجت‌الاسلام اکبرپور با اشاره به برنامه ریزی بیست‌ ساله رژیم صهیونیستی برای تقابل با ایران از طریق مسلح کردن تروریست ها، گفت: آدم‌کشی برای رفع مشکل اقتصادی نیست و فقط طرح رژیم صهیونیستی بعد از شکست در جنگ دوازده‌ روزه علیه ملت ایران است.

انتهای پیام
خبرنگار:
بهروز شهرکی
captcha