کد خبر: 4328346
تاریخ انتشار : ۲۳ دی ۱۴۰۴ - ۰۸:۲۰
جنبش جهاد اسلامی:

مقاومت بخشی جدایی‌ناپذیر از ملت فلسطین است

معاون دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین تأکید کرد که مقاومت بخشی جدایی‌ناپذیر از ملت فلسطین است و هیچ قدرتی قادر به نابودی آن نخواهد بود.

به گزارش ایکنا به نقل از فلسطین الیوم، محمد الهندی، معاون دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین گفت: اشغالگران در روند تشکیل کمیته تکنوکرات برای اداره نوار غزه سنگ‌اندازی و بر اسامی مورد نظر برای مشارکت در این کمیته نظارت می‌کنند.

وی افزود: رژیم صهیونیستی با مشارکت تشکیلات خودگردان در اداره نوار غزه مخالف است.

الهندی گفت: دشمن صهونیستی حتی با نصب پرچم فلسطین در گذرگاه رفح مخالفت می‌کند.

معاون دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین تأکید کرد که مقاومت بخشی جدایی‌ناپذیر از ملت فلسطین است و هیچ قدرتی قادر به نابودی آن نخواهد بود.

وی با محکوم کردن اقدامات اسرائیل در بهره‌برداری از شرایط پس از توافق، خاطرنشان کرد که دشمن تلاش می‌کند با هدف قرار دادن فرماندهان و ادامه سیاست‌های اشغالگرانه، معادلات جدیدی را به نفع خود به وجود بیاورد.

پیش‌تر نیز جنبش مقاومت اسلامی فلسطین(حماس) روز شنبه اعلام کرده بود که رژیم صهیونیستی توافق آتش‌بس را در معرض خطر فروپاشی قرار داده است.

منابع فلسطینی روز یکشنبه از سفر هیئت حماس به ریاست «خلیل الحیه» با هدف آغاز دور جدید گفت‌‌وگوها درباره مرحله دوم توافق آتش‌بس به قاهره خبر دادند.

این هیئت با سرلشکر «حسن رشاد» رئیس دستگاه اطلاعات مصر دیدار و درباره تشکیل کمیته اداره نوار غزه متشکل از ۱۵ شخصیت مستقل گفت‌‌وگو کرده است.

این دولت قرار است در دوره انتقالی، اداره غزه را بر عهده گیرد و تحت نظارت نهادی موسوم به «شورای بین‌المللی صلح» به رهبری رئیس‌جمهور آمریکا فعالیت کند. نیروهای مقاومت غزه نیز تأکید کرده‌اند که این دولت باید متشکل از تکنوکرات‌های فلسطینیِ شایسته و مستقل و حتماً از اهالی نوار غزه باشد تا از درک آن‌ها از ویژگی‌های خاص وضعیت نوار غزه و رنج فلسطینیان اطمینان حاصل شود.

انتهای پیام
captcha