کد خبر: 4328957
تاریخ انتشار : ۲۸ دی ۱۴۰۴ - ۰۸:۲۱

حمله به مرکز اسلامی در بیرمنگهام

مرکز اسلامی امام رضا(ع) بیرمنگهام انگلیس از سوی گروهی از آشوبگران مورد حمله قرار گرفت.

به گزارش ایکنا، همزمان با تداوم حملات به مراکز اسلامی در انگلیس، شماری از افراد با پرچم‌های رژیم صهیونیستی، رژیم پهلوی و انگلیس به مرکز اسلامی امام رضا(ع) در شهر بیرمنگهام حمله و خساراتی به آن وارد کردند.

هم‌زمان با فروکش‌کردن فتنه‌ها در داخل کشور و انتشار گزارش رسانه‌های بین‌المللی درباره بازگشت روال عادی زندگی در ایران، گروه‌های ضدانقلاب خارج‌نشین با تشدید تحرکات غیرقانونی، بار دیگر چهره خشونت‌طلبانه خود را آشکار کردند؛ به‌طوری که طبق گزارش پلیس لندن، ۱۴ نفر از آشوب‌طلبان در ارتباط با اخلال در نظم عمومی بازداشت شده‌اند.

ایران‌هراسی، اسلام‌ستیزی و اسلام‌هراسی سیستماتیک در غرب، نتیجه‌ای جز نفرت‌پراکنی و خشونت آشکار نخواهد داشت. بررسی دقیق این اقدام وحشیانه و اعلام نتایج آن مسئولیت فوری دولت انگلیس را می‌طلبد.

البته گزارش‌های اخیر منتشر شده در مورد نژادپرستی نهادینه شده در انگلیس نیز مزید بر علت و قابل تأمل است.

این رخداد در شرایطی روی داد که رسانه‌های بین‌المللی طی روزهای اخیر از بازگشت تدریجی نظم و ریتم عادی زندگی در شهرهای ایران گزارش داده‌اند و تصاویری از تداوم فعالیت بازارها و جریان عادی رفت‌وآمد در فضای عمومی منتشر کرده‌اند؛ تحولی که به نظر می‌رسد گروه‌های معاند را عصبانی کرده و آن‌ها را به قانون‌گریزی و نمایش ذات خشونت طلب خود، در اروپا سوق داده است.

انتهای پیام
captcha