کد خبر: 4328968
تاریخ انتشار : ۲۸ دی ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۸

ثبت‌نام ۶۴۷ کردستانی در انتخابات هفتمین دوره شوراهای اسلامی شهر

ثبت‌نام ۶۴۷ کردستانی در انتخابات هفتمین دوره شوراهای اسلامی شهر رئیس ستاد انتخابات استان کردستان از تمدید مهلت ثبت‌نام داوطلبان شورا‌های اسلامی شهر تا پایان وقت امروز، ۲۸ دی‌ماه خبر داد و گفت: ۶۴۷ نفر کردستانی در انتخابات هفتمین دوره شورا‌های اسلامی شهر ثبت‌نام کرده‌اند.

علی‌اکبر ورمقانی، معاون سیاسی استاندار و رئیس ستاد انتخابات استان کردستان

به گزارش ایکنا از کردستان، علی‌اکبر ورمقانی، معاون سیاسی استاندار و رئیس ستاد انتخابات استان کردستان گفت: تاکنون ۶۴۷ نفر داوطلب برای حضور در انتخابات هفتمین دوره شوراهای اسلامی شهر در سطح ۱۰ شهرستان استان ثبت‌نام کرده‌اند کە از این تعداد ۵۷۰ نفر آقا و ۷۷ نفر بانو هستند.

وی از تمدید مهلت ثبت‌نام داوطلبان شوراهای اسلامی شهر تا پایان وقت امروز یکشنبە ۲۸ دی‌ماە خبر داد و افزود: متقاضیان فرصت دارند تا ساعت ۱٨ امروز برای تکمیل ثبت‌نام یا انجام فرآیند ثبت‌نام اقدام کنند.

رئیس ستاد انتخابات استان کردستان با اشاره به اینکه داوطلبان می‌توانند به صورت الکترونیکی از طریق پنجره واحد وزارت کشور یا از طریق فرمانداری‌ها اقدام کنند، بیان کرد: همچنین افرادی که امکان ثبت‌نام اینترنتی یا از طریق کافی‌نت و دفاتر پیشخوان برای آنها مقدور نیست، می‌توانند با مراجعه حضوری به فرمانداری‌ها نسبت به انجام ثبت‌نام اقدام کنند.

وی با اشاره به اینکه ثبت‌نام نامزدهای انتخابات شوراهای اسلامی روستا نیز از ۲۴ بهمن‌ماه شروع شده و به مدت یک هفته و تا ۳۰ بهمن ادامه خواهد یافت، افزود: داوطلبان هرچە سریع‌تر نسبت بە تکمیل مدارک لازم بەخصوص مدرک سوءپیشینە خود اقدام کنند و برای ثبت‌نام در موعد مقرر آمادە باشند.

ورمقانی در پایان از داوطلبان خواست که ثبت‌نام خود را به روزهای پایانی موکول نکنند و ثبت‌نام خود را به موقع انجام دهند.

انتهای پیام
دبیر:
ملیحه سیفی
captcha