کد خبر: 4329044
تاریخ انتشار : ۲۸ دی ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۵
مدیرعامل سازمان مدیریت شبکه حمل و نقل شهرداری تبریز:

۳۰ درصد سفرهای روزانه تبریز به محدوده مرکزی شهر انجام می‌گیرد

محبوب عبدالله‌پور با بیان اینکه روزانه یک میلیون نفر سفر به محدوده مرکزی شهر انجام می‌شود، گفت: ۳۰ درصد سفرهای روزانه تبریز به محدوده مرکزی شهر انجام می‌گیرد که ۶۰ درصد آن با وسیله شخصی و ۴۰ درصد با حمل و نقل عمومی است.

محبوب عبدالله‌پور، مدیرعامل سازمان مدیریت حمل و نقل شهرداری تبریز

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی به نقل از روابط عمومی شهرداری تبریز، محبوب عبدالله‌پور، مدیرعامل سازمان مدیریت و مهندسی شبکه حمل و نقل شهرداری تبریز، امروز، 28 دی‌ماه در جلسه علنی شورای اسلامی شهر اظهار کرد: سیاست کلان ترافیکی به سمت خودرومحوری می‌رود و با این شرایط نیازمند حمایت از احداث پارکینگ  از سوی بخش‌خصوصی هستیم.

وی با اشاره به ظرفیت پارکینگ‌های تبریز افزود: ۵۲  پارکینگ مؤثر در شهر داریم که این پارکینگ‌ها ۱۰ هزار و ۵۰۰ ظرفیت دارند.

عبدالله‌پور با بیان اینکه ۲۰ درصد از پارکینگ‌های شهری تحت نظارت سازمان ترافیک است، تصریح کرد: ۱۰ پارکینگ تحت نظارت سازمان مدیریت و مهندسی شبکه حمل و نقل شهرداری است که ظرفیت آنها ۱۹۵۰ دستگاه است.

مدیرعامل سازمان مدیریت و مهندسی شبکه حمل و نقل شهرداری تبریز با بیان اینکه روزانه یک میلیون نفر سفر به محدوده مرکزی شهر انجام می‌شود، اعلام کرد: ۳۰ درصد سفرهای روزانه تبریز به محدوده مرکزی شهر انجام می‌گیرد که  ۶۰ درصد آن با وسیله شخصی و ۴۰ درصد با حمل و نقل عمومی است.

وی با بیان اینکه روزانه ۳۰۰ هزار  دستگاه خودرو به محدوده مرکزی شهر تردد دارند، افزود: یکی از مشکلات و معضلات پارکینگ‌های شهری تبریز نرخ های متفاوتی است که اخذ می‌کنند.

مدیرعامل سازمان مدیریت و مهندسی شبکه حمل و نقل شهرداری تبریز  با بیان اینکه صبح‌ها از ساعت ۷ تا ۱۰ بیش از دوبرابر ساعات دیگر در کل شبکه ترافیکی تبریز تردد می‌شود، گفت: ترافیک شهری بعد از ساعت ۱۰ صبح که نصف شبکه معابر به پارکینگ تبدیل شده افزایش می‌یابد.

وی با اشاره به آماده‌سازی راهکارهای عملی برای خیابان شهید مدنی نیز گفت: تا دو هفته دیگر نتیجه تحقیق براساس آمار اخذ شده را ارائه می‌دهیم که نیازمند تغییر نقشه اتوبوس‌ها هم هستیم.

عبدالله‌پور با اشاره به فعالیت ۴۵ هزار دستگاه وانت‌‌بار در تبریز  تصریح کرد: ۴۵ هزار دستگاه وانت‌بار بدون محدودیت در شهر تردد می‌کنند و استانداری مجوز اعمال ممنوعیت نمی‌دهد.

انتهای پیام
دبیر:
امرعلی گل محمدی
captcha