کد خبر: 4329592
تاریخ انتشار : ۰۱ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۹
در ۹ ماه گذشته

مردم مازندران بیش از ۴۰ میلیارد تومان صدقه پرداخت کردند

مردم مازندران بیش از ۴۰ میلیارد تومان صدقه پرداخت کردند معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام(ره) مازندران گفت: مازندرانی‌های نیکوکار در نه ماهه سال جاری ۴۸ میلیارد و پانصد و پنجاه و شش میلیون تومان صدقه پرداخت کردند.

مهدی رحمن زاده، معاون توسعه مشارکت های مردمی کمیته امدادامام(ره) مازندرانبه گزارش ایکنا از مازندران به نقل از روابط عمومی کمیته امداد امام خمینی (ره) مازندران، مهدی رحمن‌زاده، معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام(ره) مازندران گفت: مازندرانی‌های نیکوکار در نه ماهه سال جاری ۴۸ میلیارد و پانصد و پنجاه و شش میلیون تومان صدقه پرداخت کردند.
 
 وی با بیان اینکه حرکت به سمت حذف صندوق‌های فیزیکی و ترویج پرداخت صدقه از طریق الکترونیکی است افزود: پویش «هر ایرانی یک صندوق صدقه الکترونیک» در مازندران همزمان با سراسر کشور در حال انجام است.
 
 رحمن‌زاده با اشاره به مزایای مختلف استفاده از صندوق صدقات الکترونیکی بیان کرد: مشترکان می‌توانند با صندوق الکترونیکی کمک‌ها را برای استان یا شهرستان مورد نظر خود پرداخت و حتی می‌توانند انتخاب کنند که کمک‌ها در سرفصل‌هایی مشخص شده هزینه شود.
 
 معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد مازندران با بیان اینکه صدقات جمع‌آوری شده در بخش‌های درمانی، فرهنگی، عمرانی، جهیزیه، معیشت، تهیه لوازم ضروری زندگی و ... برای مددجویان و نیازمندان هزینه می‌شود، تصریح کرد: در مازندران از ابتدای سال تاکنون بیش از ۶۴ هزار مشترک جدید به این پویش پیوستند.
 
 وی با اشاره به اینکه یکی از ماموریت‌ها و رسالت‌های این نهاد مقدس ترویج فرهنگ احسان در جامعه برای انجام امور خیرخواهانه است، گفت: هم استانی‌ها می‌توانند بدون مراجعه حضوری در کوتاه‌ترین زمان از طریق ارسال عدد ۳ به سرشماره ۳۰۰۰۳۳۳۳۱1 و یا از طریق لینک https://sama.emdad.ir/sama نسبت به ثبت‌نام  و دریافت صندوق صدقات شخصی الکترونیکی خود اقدام کنند.
انتهای پیام
خبرنگار:
حمیدرضا گل محمدی تواندشتی
captcha