کد خبر: 4330198
تاریخ انتشار : ۰۵ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۳

نمایش قرآن بریل اندونزی در قاهره

غرفه اندونزی در نمایشگاه بین‌المللی کتاب قاهره قرآن بریل ویژه روشندلان را در این رویداد در معرض دید عموم قرار داده است.

به گزارش ایکنا به نقل از المصری الیوم، غرفه اندونزی در نمایشگاه بین‌المللی کتاب قاهره 2026 در دومین حضور خود پس از 20 سال در این رویداد، کتب علمی و دینی مختلفی را عرضه کرده است.

رفقی عبدالعزیز، از مسئولان وزارت امور دینی اندونزی در این باره اظهار کرد: کتب علمی متنوع و یک نسخه قرآن بریل ویژه روشندلان و به زبان اشاره در این رویداد به نمایش گذاشته شده و آثار موجود در این غرفه تنها برای آگاهی‌بخشی و نمایش است.

وی به مصری الیوم گفت: کتب و نسخ خطی علمی که در این غرفه به نمایش گذاشته شده‌اند، حاصل مشارکت‌های دانشمندان پیشین اندونزیایی به زبان عربی هستند و نشریات علمی مختلف و کتاب‌های دینی با استقبال مخاطبان و علاقه‌مندان به امور دینی و علمی از مصر و جهان مواجه شده‌اند.

عبدالعزیز افزود: نمایشگاه بین‌المللی کتاب قاهره شاهد مشارکت گروه زیادی از جوانان، به ویژه دانش‌آموزان است که آنها را تشویق می‌کند تا توجه بیشتری به مطالعه و کاوش در کتاب‌های چاپی در تمام زمینه‌های مورد علاقه خود داشته باشند.

وی همچنین گفت: پس از این مشارکت، ما تلاش می‌کنیم که در دوره‌های بعدی نمایشگاه حضور یابیم.

گفتنی است، پنجاه و‌هفتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب قاهره از 23 ژانویه 2026(سوم بهمن‌ماه) در مرکز نمایشگاه‌های بین‌المللی مصر آغاز شده است و تا 3 فوریه 2026 (14 بهمن) ادامه دارد.

«کسی که یک ساعت مطالعه را متوقف کند، قرن‌ها عقب می‌ماند» شعار این دوره از نمایشگاه است و 1457 مرکز انتشاراتی از 83 کشور در این رویداد حضور یافته‌اند.

انتهای پیام
captcha