کد خبر: 4330410
تاریخ انتشار : ۰۶ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۱
فرمانده سپاه عاشورا بیان کرد

راهیان‌نور؛ بستر مؤثر انتقال فرهنگ ایثار و جهاد به نسل جوان

سردار اصغر عباسقلی‌زاده گفت: امنیت امروز جمهوری اسلامی ایران مرهون تفکر بسیجی و حضور به‌موقع بسیجیان در میدان است و یکی از مهم‌ترین وظایف ما، انتقال فرهنگ ایثار، جهاد و شهادت به نسل جوان است که اردوهای راهیان‌نور نقش اساسی در این مسیر دارند.

سردار عباصقلی زاده، فرمانده سپاه عاشورا

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، سردار اصغر عباسقلی‌زاده، فرمانده سپاه عاشورا، امروز، ششم بهمن‌ماه در نشست قرارگاه شهید علم‌الهدی با محوریت اردوی راهیان‌نور، با تأکید بر نقش بی‌بدیل بسیجیان در تأمین امنیت و عبور کشور از فتنه‌ها و تهدیدات دشمنان گفت: امنیت امروز جمهوری اسلامی ایران مرهون تفکر بسیجی و حضور به‌موقع بسیجیان در میدان است و یکی از مهم‌ترین وظایف ما، انتقال فرهنگ ایثار، جهاد و شهادت به نسل جوان است که اردوهای راهیان نور نقش اساسی در این مسیر دارند.

 وی با قدردانی از بسیجیان در بحث حفاظت از امنیت کشورمان در حوادث اخیر اظهار کرد: وقتی به رفتار و روحیه بسیجیان نگاه می‌کنیم، به یاد فرمایش حضرت امام خمینی(ره) می‌افتیم که فرمودند: «اگر نوای دلنشین بسیجی بر کشور طنین‌انداز شود، چشم طمع دشمنان و جهان‌خواران از آن دور می‌شود».

عباسقلی‌زاده افزود: با وجود همه فتنه‌ها، جنگ‌ها، فشارها و درگیری‌ها، امروز امنیت کشور را مدیون تفکر بسیجی و حضور میدانی بسیجیان عزیز هستیم و تکلیف ما در این مسیر، انتقال فرهنگ ایثار، جهاد و شهادت به نسل‌های آینده است.

فرمانده سپاه عاشورا با اشاره به نقش اردوهای فرهنگی تصریح کرد: اردوهای راهیان نور و راهیان پیشرفت از جمله عرصه‌هایی هستند که می‌توانند در انتقال این فرهنگ ناب به جامعه، به‌ویژه دانشجویان، نقش‌آفرینی مؤثری داشته باشند و علی‌رغم همه مشکلات موجود، همه ما باید با حداکثر توان و همت تلاش کنیم تا در عرصه تبیین و روشنگری موفق باشیم.

وی با اشاره به موضوع جهاد تبیین گفت: در سال‌های اخیر شاید آن‌گونه که باید در حوزه جهاد تبیین موفق عمل نکرده باشیم، اما دشمن نیز نتوانست براساس توهمات خود بر برخی مسائل موج‌سواری کند و در حوادث اخیر هم به نتیجه نرسید.

سردار عباسقلی‌زاده تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب به‌صراحت فرمودند که مشکل آمریکا صرفاً موضوعات هسته‌ای یا موشکی نیست، بلکه هدف اصلی دشمن، تجزیه کشور و از بین بردن انسجام ملی است؛ اینکه نه ایران بماند و نه وحدت ملی.

فرمانده سپاه عاشورا ادامه داد: به لطف خداوند متعال، با توسل به اهل بیت عصمت و طهارت(ع) و همچنین ولایتمداری و همراهی مردم قهرمان و نجیب ایران اسلامی، توانستیم بر فتنه اخیر نیز فائق بیاییم و واقعاً باید قدردان این مردم باشیم که علی‌رغم مشکلات اقتصادی و معیشتی، همچنان پشتیبان نظام مقدس جمهوری اسلامی هستند.

وی با تأکید بر ضرورت افزایش مشارکت دانشجویان در اردوهای راهیان نور گفت: باید هر اقدامی که لازم است انجام دهیم تا تعداد بیشتری از دانشجویان در این اردوهای معنوی حضور پیدا کنند. متأسفانه فشار مشکلات معیشتی باعث شده است که نتوانیم دستاوردها و موفقیت‌های نظام را به‌درستی تبیین کنیم.

سردار عباسقلی‌زاده افزود: اگر بتوانیم پیشرفت‌ها و دستاوردهای انقلاب اسلامی را به نسل جوان منتقل کنیم، این موضوع موجب افزایش خودباوری، اعتماد به نفس و در نهایت همراهی و همکاری حداکثری جوانان خواهد شد.

فرمانده سپاه عاشورا با هشدار نسبت به سوءاستفاده دشمن از شرایط موجود تصریح کرد: دشمن در حال بهره‌برداری از این فضاست و به همین دلیل فتنه‌انگیزی و دشمنی خود را تشدید کرده است؛ از این‌رو باید با همت، اراده، عزم و پشتکار، در مسیر ترویج فرهنگ جهاد و شهادت، روایت پیشرفت‌های انقلاب اسلامی و همراه‌سازی به‌ویژه دانشجویان که آینده‌سازان این نظام هستند، گام برداریم.

انتهای پیام
خبرنگار:
طاها اعتمادی
دبیر:
امرعلی گل محمدی
captcha