کد خبر: 4330614
تاریخ انتشار : ۰۷ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۴
رئیس سی‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن:

مهمترین رویداد قرآنی کشور با آمادگی کامل برپا می‌شود

معاون قرآنی وزیر و رئیس سی و سومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم در نخستین جلسه شورای سیاستگذاری سی و سومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم که با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد، گفت: در سال گذشته دو نمایشگاه قرآن داشتیم که با وجود فرصت محدودی که در اختیار بود با لطف الهی نمایشگاه موفقی برگزار شد.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی و اطلاع‌رسانی مرکز عالی قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، حجت‌الاسلام والمسلمین حمیدرضا ارباب‌سلیمانی معاون قرآنی وزیر و رئیس سی و سومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم در نخستین جلسه شورای سیاستگذاری سی و سومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم که با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد، گفت: در سال گذشته دو نمایشگاه قرآن داشتیم که با وجود فرصت محدودی که در اختیار بود با لطف الهی نمایشگاه موفقی برگزار شد و رئیس‌جمهور در نمایشگاه حضور یافتند و از بخش‌های مختلف آن بازدید و از خادمان قرآن نیز تجلیل کردند.

رئیس سی و سومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم افزود: یکی از مصوبات شورای سیاستگذاری سی و دومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن در سال گذشته این بود که دبیرخانه دایمی نمایشگاه راه‌اندازی شود که به توفیق الهی این اقدام صورت گرفت و دبیرخانه نمایشگاه از اردیبهشت‌ماه امسال راه‌اندازی شد.

وی درباره مقدمات برگزاری نمایشگاه قرآن گفت: برای برپایی بزرگترین رویداد قرآنی کشور از اردیبهشت ماه سال جاری ۱۸ جلسه شورای مشورتی برگزار شد که تا پایان دی ماه ادامه داشت و به آسیب‌‌شناسی نمایشگاه سی و دوم پرداخت و برای غنی‌سازی نمایشگاه سی و سوم جلسات بحث و بررسی با حضور صاحب‌نظران و فعالان قرآنی برگزار شد. از مردادماه نیز موضوع نمایشگاه‌های استانی پیگیری شد و با تک تک مدیران کل استان‌ها دیدار و تفاهم‌نامه‌هایی منعقد شد. در جلسات بعدی ساختار نمایشگاه قرآن و پنج معاونت برای آن طراحی شد؛ معاونت‌های نظارت و ارزیابی، محتوایی، اجرایی، اداری و مالی و معاونت فروش آثار و محصولات فرهنگی و قرآنی.

همچنین جلسه مهمی با مسئولان مصلی داشتیم و توافق‌های لازم صورت گرفت. بخش بین‌الملل به صورت ویژه مورد بررسی و تبادل‌نظر قرار گرفت و با مدیران سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی جلسات هم‌اندیشی برگزار شد.

معاون قرآنی وزیر ادامه داد: برای اولین بار با معاونان قرآن و عترت در دولت‌های گذشته و نیز رؤسای ادواری نمایشگاه‌های بین‌المللی قرآن جلسه مشورتی داشتیم تا با بهره‌گیری از تجربیات این عزیزان بتوانیم نمایشگاهی در شأن نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران برپا کنیم.

ارباب سلیمانی افزود: علاوه بر اقداماتی که اشاره شد تاکنون ۱۴ جلسه شورای طرح و برنامه نمایشگاه در مرکز عالی قرآن و عترت برگزار شده است و میانگین در هر روز سه طرح ارسالی به این مرکز با حضور صاحبان طرح مورد بحث و بررسی قرار گرفته است.

رئیس مرکز عالی قرآن و عترت با اشاره به نقش حضور دستگاه‌های دولتی در نمایشگاه گفت: به جهت اهمیت حضور حداکثری دستگاه‌های دولتی و عمومی در نمایشگاه و ارائه آخرین دستاورد‌های قرآنی آنها از ۴۰ دستگاه دولتی و عمومی دعوت به عمل آمد و در یک جلسه مشورتی نقطه‌نظرات مسئولان مربوطه بحث و بررسی شد و این جلسات به صورت جدا‌گانه نیز ادامه دارد.

معاون قرآنی وزیر همچنین به برخی از برنامه‌های مصوب نمایشگاه سی و سوم اشاره کرد و گفت: برگزاری محافل قرآنی و کرسی شبانه تلاوت با همکاری سازمان اوقاف و امور خیریه، معرفی ترجمه‌های قرآن کریم و نهج‌البلاغه، اجرای برنامه‌های ویژه هزار و پانصدمین سال میلاد پیامبر اعظم (ص) و اهتمام ویژه به نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه از مهمترین برنامه‌های است که در دستور کار قرار گرفته است.

معاون قرآنی وزیر از همکاری و تعامل خوب مدیران مصلای امام خمینی (ره) قدردانی کرد و گفت: تخصیص ۲۲ هزار مترمربع از سوی مصلی در مقایسه با سال گذشته که ۱۴ هزار مترمربع بود، نشان از گسترش سطح همکاری‌ها و فعالیت‌های این دوره از نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم دارد.

رئیس سی و سومین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم با اشاره به شیطنت‌های اخیر عوامل صهیونیستی در کشور گفت: به آتش کشیدن مساجد نمی‌تواند مسیر انقلاب اسلامی مردم ایران را منحرف کند و این راه با هدایت و راهبری رهبر معظم انقلاب با قوت ادامه خواهد داشت و ان‌شاءالله شاهد شکست دشمنان انقلاب خواهیم بود. همانطور که جنگ ۱۲ روزه و تهاجم گسترده به کشور نشان داد که جمهوری اسلامی ایران شکست‌ناپذیر است؛ بنابراین ما که متولی برگزاری نمایشگاه قرآن هستیم برای صیانت از قرآن در شرایط فعلی و اتفاقاتی که در کشور افتاد، وظیفه سنگینی بر دوش داریم. امیدواریم با استفاده از همه ظرفیت‌های فرهنگی، هنری و رسانه‌ای و جذابیت‌های بیشتر سمعی و بصری و محتوایی بتوانیم گوشه‌ای از آلامی که در جریان آتش‌سوزی مساجد و قرآن بر روح و جان مردم فهیم و مسلمان ما نشست، درمان کنیم.

سی و سومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم از ابتدای اسفندماه مصادف با ماه مبارک رمضان، برپا می‌شود و یکی از رویکرد‌های اصلی این دوره، توجه همزمان به قرآن، نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه است. همزمان با آغاز به کار نمایشگاه بین‌المللی قرآن در تهران نمایشگاه‌های قرآن و عترت در ۲۴ استان نیز برگزار می‌شود.

انتهای پیام
خبرنگار:
وهاب خدابخشی
دبیر:
صدیقه صادقین
captcha