کد خبر: 4331751
تاریخ انتشار : ۱۲ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۲:۱۳
استاندار کردستان تأکید کرد:

توسعه آموزش و تحقق عدالت آموزشی در کردستان

توسعه آموزش و تحقق عدالت آموزشی در کردستان آرش زره‌تن لهونی با تأکید بر اولویت دولت در حوزه آموزش و عدالت آموزشی گفت: فراهم‌سازی بستر مناسب برای تحصیل، رشد و شکوفایی دانش‌آموزان در همه نقاط استان، از سیاست‌های اصلی مدیریت ارشد کردستان است.

آیین نمادین نواخته‌شدن زنگ انقلاب

به گزارش ایکنا از کردستان، آرش زره‌تن لهونی، استاندار کردستان امروز، 12 بهمن‌ماه در آیین نمادین نواخته‌شدن زنگ انقلاب و جشن «ایرانِ‌مون» ضمن تبریک چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با قدردانی از تلاش مجموعه آموزش‌ و پرورش استان گفت: دهه فجر فرصت ارزشمندی برای مرور دستاوردهای انقلاب و تبیین مسیر پیش‌رو در جهت ارتقای کیفیت زندگی مردم است.

وی با اشاره به خدمات گسترده دولت‌های پس از انقلاب در کردستان افزود: گازرسانی کامل به تمام شهرها و روستاهای استان، حتی نقاط کم‌جمعیت با وجود شرایط سخت جغرافیایی، از جمله دستاوردهای شاخص نظام در کردستان است.

استاندار کردستان با بیان اینکه نیازها و مطالبات متعددی در استان وجود دارد، تأکید کرد: تحقق این نیازها تنها با همکاری و تلاش جمعی مسئولان ممکن است. وی از افتتاح بیش از ۹۶۰۰ میلیارد تومان پروژه عمرانی و اقتصادی در دهه فجر امسال خبر داد و افزود: در سفر اخیر رئیس‌جمهور نیز حدود ۸۰۰۰ میلیارد تومان پروژه در استان به بهره‌برداری رسید.

لهونی سیاست دولت چهاردهم در توجه به آموزش و پرورش را یکی از راهبردهای اصلی کشور دانست و گفت: توسعه فضاهای آموزشی، ارتقای کیفیت آموزش و تحقق عدالت آموزشی در مناطق کمتر برخوردار از محورهای مهم برنامه‌های استان است.

وی تأکید کرد: وجود استعدادهای فراوان میان دانش‌آموزان کردستان، مسئولیت مضاعفی بر دوش مدیران قرار می‌دهد تا زمینه شکوفایی و پیشرفت دختران و پسران این دیار را فراهم کنند.

در ادامه مراسم، سید فواد حسینی، مدیرکل آموزش‌وپرورش کردستان، ضمن اشاره به نواخته‌شدن زنگ انقلاب در مدارس سراسر استان گفت: دهه فجر امسال با محوریت دانش‌آموزان و اجرای برنامه‌های فرهنگی، علمی و قرآنی برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه عدالت آموزشی از شعارهای محوری دولت چهاردهم است، افزود: در سفر اخیر رئیس‌جمهور، احداث ۴۹ هزار مترمربع فضای آموزشی جدید برای استان تصویب شد و با بهره‌برداری از ۵۳ طرح عمرانی همزمان با دهه فجر، مجموع فضاهای آموزشی جدید استان به حدود ۶۶ هزار مترمربع خواهد رسید.

حسینی همچنین تأکید کرد: روایت صادقانه و بدون تحریف از تاریخ انقلاب اسلامی برای نسل جدید ضروری است تا دانش‌آموزان با شناخت واقعی از گذشته، با بصیرت و آگاهی مسیر انقلاب را ادامه دهند.

انتهای پیام
دبیر:
ملیحه سیفی
captcha