کد خبر: 4332044
تاریخ انتشار : ۱۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۷

آزمون مرحله دوم جشنواره قرآنی مشکات هفته آینده برگزار می‌شود

مدیرعامل مؤسسه قرآنی مشکات از برگزاری آزمون شفاهی بخش نخست مرحله دوم جشنواره حفظ و مفاهیم قرآن کریم «مشکات» در روز‌های ۲۳ و ۲۴ بهمن‌ماه به‌صورت مجازی خبر داد.

مشکاتحجت‌الاسلام والمسلمین مجتبی محمدی، مدیرعامل مؤسسه قرآنی مشکات، در گفت‌وگو با ایکنا، از برگزاری آزمون شفاهی بخش نخست مرحله دوم اولین جشنواره حفظ و مفاهیم قرآن کریم «مشکات» در روز‌های ۲۳ و ۲۴ بهمن‌ماه به‌صورت مجازی خبر داد و گفت: این آزمون‌ها از طریق تارنمای اسکای‌روم برگزار می‌شود و ساعت دقیق برگزاری، لینک ورود به جلسه و سایر اطلاعات تکمیلی، از طریق کانال «مرکز آموزش مجازی مشکات» اطلاع‌رسانی خواهد شد. تمامی شرکت‌کنندگان لازم است از طریق این کانال، اطلاعیه‌های مربوط به آزمون را پیگیری کنند.

مدیرعامل مؤسسه قرآنی مشکات افزود: تمامی برنامه‌های مجازی این مؤسسه، اعم از کارگاه‌ها، دوره‌های آموزشی، مسابقات و جشنواره‌هایی که به‌صورت غیرحضوری برگزار می‌شوند، صرفاً از طریق همین کانال اطلاع‌رسانی خواهد شد.

وی با تشریح روند برگزاری نخستین جشنواره حفظ و مفاهیم قرآن کریم «مشکات» اظهار کرد: این جشنواره با محوریت «حفظ کل قرآن کریم»، «ترجمه قرآن» و «تفسیر سوره حجرات» طراحی و تلاش شده است با برنامه‌ریزی دقیق و استفاده از سامانه‌ای مستقل، مراحل مختلف آن با نظم و عدالت کامل برگزار شود.

محمدی اظهار کرد: شرکت‌کنندگانی که حدنصاب لازم را در این مرحله کسب کنند، علاوه بر دریافت جوایز جشنواره، امکان دریافت مدرک حفظ عمومی سازمان دارالقرآن را نیز خواهند داشت.

وی افزود: در روز آزمون شفاهی، داوران ۱۰ نفر از آقایان و ۱۰ نفر از بانوان را به‌عنوان ممتازان اولیه معرفی می‌کنند و پس از ارزیابی نهایی، رتبه‌های اول تا سوم هر بخش مشخص خواهد شد.

مدیرعامل مؤسسه قرآنی مشکات با اشاره به جوایز جشنواره گفت: به نفرات اول تا سوم به‌ترتیب جوایز ۷۰، ۴۰ و ۲۰ میلیون تومانی اهدا می‌شود. همچنین نفرات چهارم تا دهم، به‌همراه خانواده خود، مهمان سه‌روزه مؤسسه مشکات در شمال کشور خواهند بود.

وی در پایان با تأکید بر رویکرد محتوایی جشنواره بیان کرد: هدف ما صرفاً برگزاری یک رقابت قرآنی نیست، بلکه ایجاد پیوندی عمیق میان حفظ، فهم آیات و تفسیر اجتماعی قرآن کریم، به‌ویژه سوره حجرات است. مؤسسه مشکات تلاش کرده الگویی تکمیل‌کننده برای فعالیت‌های قرآنی کشور ارائه دهد تا حافظان قرآن، در کنار مهارت حفظ، به مهارت فهم، تدبر و اخلاق قرآنی نیز دست یابند.

انتهای پیام
خبرنگار:
وهاب خدابخشی
دبیر:
صدیقه صادقین
captcha