کد خبر: 4332470
تاریخ انتشار : ۱۶ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۰

آغاز به کار جشنواره «هنرهای تجسمی فجر» در کرمانشاه

بخش «سرزمین من» هجدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر با حضور ۳۳ هنرمند در کرمانشاه آغاز به‌کار کرد.

جشنواره «هنرهای تجسمی فجر»به گزارش ایکنا از کرمانشاه، روزبه حبیبیان، مدیر هنری جشنواره هنرهای تجسمی فجر (سرزمین من)، با بیان اینکه هجدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر کرمانشاه در بخش «سرزمین من» با برگزاری کارگاه‌های تولید اثر، از ۱۵ بهمن آغاز به کار کرده، گفت: این جشنواره تا 17 بهمن و به مدت سه روز ادامه دارد.

وی با اشاره به برپایی کارگاه‌های این جشنواره درمحل هنرستان هنرهای زیبای پسران، گفت: این کارگاه‌ها با حمایت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه و شرکت آب و فاضلاب استان برگزار می‌شود.

حبیبیان یادآور شد: موضوع این دوره از کارگاه‌ها «آب و نقش آن در تاریخ، اسطوره و باورهای عامیانه مردم استان کرمانشاه» است.

وی افزود: این کارگاه‌ها در سه بخش «ساخت عروسک‌های آیینی»، «نقاشی» و «تصویرگری» برگزار می‌شود و شرکت‌کنندگان در مدت سه روز، با راهنمایی هنرمندان مربی، به تولید آثار هنری خواهند پرداخت.

مدیر هنری جشنواره ادامه داد: در روز نخست این رویداد، ۱۴ نفر در کارگاه ساخت عروسک‌های آیینی، ۱۴ نفر در کارگاه نقاشی و پنج نفر در بخش تصویرگری حضور داشتند و این هنرمندان طی سه روز به خلق آثار خود می‌پردازند.

حبیبیان در پایان یادآور شد: آثار برگزیده این کارگاه‌ها در قالب یک نمایشگاه، ۲۶ بهمن‌ماه در کرمانشاه به نمایش درخواهد آمد.

انتهای پیام
خبرنگار:
محبوبه علی آقایی
captcha