کد خبر: 4332566
تاریخ انتشار : ۱۶ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۳:۰۱

فراخوان راهپیمایی بزرگ حمایت از فلسطین از سوی رهبر انصارالله یمن

رهبر جنبش انصارالله یمن از مردم این کشور خواست تا فردا جمعه با برگزاری راهپیمایی میلیونی، از ملت فلسطین در مقابل تجاوز رژیم صهیونیستی حمایت کنند.

به گزارش ایکنا به نقل از المسیره، سید عبدالملک الحوثی» رهبر انصارالله یمن پنجشنبه شب در بیانیه‌ای اعلام کرد استبداد و استکبار آمریکایی و صهیونیستی تمام منطقه را هدف قرار داده و در پی به بردگی کشیدن امت مسلمان است.

وی افزود: ملت مظلوم فلسطین با توجه به توافقاتی که دشمن هر ساعت آن را نقض می‌کند، روزانه از تجاوزات مستمر صهیونیستی رنج می‌برد.

وی همچنین با اشاره به رسوایی رئیس‌‌جمهور آمریکا در پی پرونده اپستین گفت رسوایی آمریکایی-صهیونیستی، با انتشار اسناد شبکه جفری اپستین، یهودی صهیونیست در سراسر جهان برملا شده است.

رهبر انصارالله افزود: آشکار شده است که چگونه ترامپ جنایتکار کافر و سران آمریکا، انگلیس و یهودیان صهیونیست، مرتکب فجیع‌ترین و پست‌ترین جنایات و فجایع می‌شوند.

وی تأکید کرد خطر در غفلت، بی‌عملی و بی‌توجهی نهفته است، زیرا دشمنان دائماً طبق نقشه‌های صهیونیستی تجاوزگرانه خود تحت پرچم «اسرائیل بزرگ» و تغییر خاورمیانه عمل می‌کنند.

رهبر انصارالله خاطرنشان کرد حملات و تجاوزات دشمن به اماکن مقدس نباید در چشم و گوش دو میلیارد مسلمان عادی شود، در غیر این صورت همین امر در مورد سایر ملت‌ها نیز صادق خواهد بود.

سید الحوثی در پاسخ به درخواست رزمندگان مقاومت فلسطین و در حمایت از مردم غزه، خواستار برگزاری یک تظاهرات عظیم دو میلیونی فردا، جمعه، شد.

ملت یمن یکی از استوارترین ملت‌های جهان در حمایت از مردم مظلوم فلسطین در طول ۲ سال گذشته بوده است.

اقدامات انصارالله یمن در هدف قرار دادن سرزمین‌های اشغالی، فشار زیادی به رژیم صهیونیستی برای عقب نشینی از مواضع خود علیه مقاومت و مردم فلسطین داشت.

انتهای پیام
captcha