کد خبر: 4332627
تاریخ انتشار : ۱۷ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۸
امام جمعه بخش مرکزی یزد:

انقلاب اسلامی باعث سرافرازی ملت ایران در چشم جهانیان شد

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمدکاظم مدرسی گفت: انقلاب اسلامی تحقیر ملت ایران در چشم جهانیان را شکست و ملت را بلند و سرفراز کرد؛ حکومت فردی را به حکومتی مردمی با خصوصیات برجسته تبدیل کرد و دست آمریکا را از خاک و مال ملت ایران کوتاه کرد.

سیدمحمدکاظم مدرسی، امام جمعه بخش مرکزی یزدبه گزارش ایکنا از یزد، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمدکاظم مدرسی، امام جمعه بخش مرکزی یزد، ۱۷ بهمن‌ماه در خطبه‌های نماز جمعه این هفته با اشاره به اهمیت تقوا گفت: بنای تقوا و لوازم آن نیت خیر، اخلاص، تلاش و کوشش مجاهدانه است و باید توجه داشت که بنیان بر اساس تقوا و بنیان براساس امور سست و فانی از انواع بنیان‌های زندگی هستند.

وی افزود: توجه به دور شدن از هلاکت معنوی و مرگ روحی یکی از مسئولیت‌های دینی هر انسانی است و دوران غیبت به عنوان یک دوران سخت انسان‌ها را با تمامی شیوه‌ها می‌‌آزماید و اگر می‌خواهیم نجات پیدا کنیم باید برای تعجیل فرج همواره دعا کنیم.

امام جمعه بخش مرکزی یزد با اشاره به نشانه‌های مرگ روحی تصریح کرد: عادی شدن گناه و غفلت از خدا، جدا شدن دین از زندگی، بی‌تفاوتی نسبت به حق و باطل، دنیا پرستی، مرگ غیرت اجتماعی و دینی و قصاوت قلب نیز موجب مرگ دینی و معنوی در زندگی خواهد شد.

مدرسی با اشاره روایات مرتبط با مسجد و تقوا گفت: در روایات آمده است که حتی بنای مسجد باید براساس تقوا باشد و با توجه به اینکه بنایی دینی‌تر از مسجد وجود ندارد، اهمیت وجود تقوا درک خواهد شد.

وی افزود: مساجد به دو نوع تقسیم خواهند شد؛ مساجدی که امیرالمؤمنین‌ها را تربیت کردند و مساجدی که ابن ملجم‌ها را تربیت کردند؛ هر دو مسجدی بودند و باید توجه داشت که تفاوت آن‌ها در چیست.

امام جمعه بخش مرکزی یزد ادامه داد: عمده تفاوت‌ها در جلوداری از رهبران شایسته است که شیعه بسیار بر آن تأکيد می‌کند؛ زمانی که ما در آن زندگی می‌کنیم دوران بسیار پرتلاطمی است و شکی نیست هرچه به سوی قله حرکت می‌کنیم دشمنی‌ها با ایران و ایرانی بیشتر خواهد شد.

وی با اشاره به وظیفه همگان در این دوران تصریح کرد: انسجام ملی، پیروی از تدابیر ارزشمند رهبر انقلاب که همه دنیا را حیرت‌زده کرده است، اعتماد به تدابیر نظام، توکل به خدا و عدم توجه به رسانه‌های دشمن، امیدوار بودن، توجه به اینکه دشمن نمی‌تواند ملت ایران را زمین‌گیر کند از جمله وظایف همگان در این دوران است.

امام جمعه بخش مرکزی یزد با بیان اینکه ما ملتی جنگ‌طلب نیستیم، ادامه داد: ملت ایران ملتی صلح‌طلب است اما اگر دشمن به این کشور و نظام نگاهی داشته باشد، این ملت از مواضع دینی و ملی خود کوتاه نخواهد آمد.

وی گفت: مسئولان در مذاکره ضمن توکل به خداوند و داشتن شجاعت، از هیاهوهای بیرونی نترسند و منافع همه‌جانبه ملی را در نظر بگیرند و به خطوط قرمز ایران اسلامی توجه داشته باشند.

امام جمعه بخش مرکزی یزد با اشاره به فرارسیدن دهه فجر انقلاب اسلامی بیان کرد: شکل‌گیری انقلاب اسلامی نیاز به تحلیل و تفکر دارد و باید توجه داشت که در جنگ تحمیلی چگونه از این خاک و انقلاب دفاع کردیم؛ انقلاب اسلامی تحقیر ملت ایران در چشم جهانیان را شکست و ملت را بلند و سرفراز کرد؛ حکومت فردی را به حکومتی مردمی با خصوصیات برجسته تبدیل کرد، دست آمریکا را از خاک و مال ملت ایران کوتاه کرد.

وی ضمن تأکید بر حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن‌ماه بیان کرد: همگان باید با حضور خود در راهپیمایی ۲۲ بهمن‌ماه به همراه قرآن‌های بردست گرفته شده مشت محکمی بر دهان یاوه‌گویان و دشمنان این مرز و بوم بزنند.

مدرسی در پایان بر برخورد قانونی و شرعی بیشتر با بزه‌های زمینه‌ساز فساد در جامعه همچون شرب خمر و قاچاق مواد مخدر تأکید کرد.

انتهای پیام
خبرنگار:
اعظم سادات میرجلیلی
captcha