کد خبر: 4333131
تاریخ انتشار : ۱۹ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۳:۲۲
با ارتباط تصویری رئیس‌جمهور

هزار و ۴۸۱ طرح شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان کرمانشاه افتتاح شد

هزار و ۴۸۱ طرح شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان کرمانشاه همزمان با ایام‌الله دهه مبارک فجر به‌صورت برخط و با دستور رئیس‌جمهور به بهره‌برداری رسید.

افتتاح طرح شهرداری هابه گزارش ایکنا از کرمانشاه به نقل از روابط عمومی استانداری کرمانشاه، آیین بهره‌برداری از ۱۵ هزار و ۹۹۷ طرح شهرداری‌ها و دهیاری‌های سراسر کشور، امروز 19 بهمن همزمان با ایام دهه فجر با حضور وبیناری رئیس‌جمهور، وزیر کشور و استانداران کشور برگزار شد که سهم استان کرمانشاه از این طرح‌ها، یک‌هزار و ۴۸۱ پروژه بود.

از مجموع پروژه‌های افتتاح‌شده در استان در این مراسم، 1364 طرح مربوط به دهیاری‌ها با اعتباری بیش از ‌هزار و ۲۶۵ میلیارد تومان و 117 طرح مربوط به شهرداری‌ها با اعتباری معادل ۶۵۴ میلیارد تومان است.

این پروژه‌ها در حوزه‌های مختلف عمرانی شهری و روستایی از جمله بهسازی معابر، توسعه زیرساخت‌های خدمات شهری و روستایی، ارتقای شبکه‌های دسترسی، ساماندهی فضاهای عمومی، تقویت مدیریت شهری و روستایی و بهبود خدمات عمومی اجرا شده‌اند و نقش مؤثری در ارتقای کیفیت زندگی شهروندان، افزایش زیست‌پذیری و بهبود شاخص‌های توسعه محلی استان کرمانشاه دارند.

در سطح کشور، این طرح‌ها با اعتباری بالغ بر ۱۱۱ هزار میلیارد تومان به بهره‌برداری رسید که بیانگر توجه ویژه دولت به توسعه متوازن، تقویت زیرساخت‌ها و پاسخگویی به نیازهای اساسی مناطق شهری و روستایی است.

انتهای پیام
خبرنگار:
محبوبه علی آقایی
دبیر:
معصومه امام وردی
captcha