کد خبر: 4333625
تاریخ انتشار : ۲۱ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۸

منوچهر گرامیاری، استاد و داور برجسته قرآنی کردستانی در گذشت

منوچهر گرامیاری، استاد و داور برجسته قرآنی کردستانی در گذشت منوچهر گرامیاری، از اساتید و داوران برجسته قرآنی استان کردستان شامگاه گذشته، 20 بهمن‌ماه بعد از تحمل چندماه بیماری دار فانی را وداع گفت.

منوچهر گرامیاری استاد برجسته قرآنی

به گزارش ایکنا از کردستان، منوچهر گرامیاری، از اساتید و داوران برجسته قرآنی استان کردستان بعد از چندماه تحمل بیماری شامگاه گذشته، 20 بهمن‌ماه دار فانی را وداع گفت.

منوچهر گرامیاری از اساتید و داوران برجسته قرآنی استان کردستان در یک خانواده مذهبی و قرآنی به دنیا آمد و از همان اوان کودکی روح و جان خود را با قرآن عجین کرده بود و ایشان کار تدریس قرآن به ویژه در رشته تجوید را در سطح مؤسسات و خانه‌های قرآنی انجام دادند و شاگردان بسیاری از این استاد برجسته قرآنی به یادگار مانده است.

مراسم تشییع پیکر این استاد و داور برجسته قرآنی استان کردستان با حضور شاگردان این شخصیت برجسته قرآنی و جمعی از مسئولان استانی امروز، 21 بهمن‌ماه  در سنندج برگزار شد.

خبرگزاری ایکنا درگذشت این استاد برجسته قرآن کریم، استاد منوچهر گرامیاری را به جامعه قرآنی کشور، خانواده محترم ایشان و همه شاگردان و دلسوزان فرهنگ قرآنی صمیمانه تسلیت عرض میکنیم.

وی روح خویش را با نور مصحف آسمانی جلا داده و همچون ستاره‌ای درخشان راهنما و هدایتگر بسیاری از عاشقان کلام وحی بودند و عمر گرانمایه خود را صرف آموزش و ترویج قرآن کریم کرد و در این مسیر پربرکت، شاگردان ممتاز و افتخارآفرینی همچون استاد عبدالقدوس حسینی (نفر اول رشته ترتیل در چهل و هشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم) را پرورش داد. تعهد قرآنی و عرق ملی ایشان همواره الگویی ارزشمند برای همه ما بوده و خواهد ماند.

این استاد قرآنی، نماد وحدت و خدمتگذاری به قرآن و میهن بودند. از درگاه خداوند متعال برای آن مرحوم مغفرت و علو درجات، و برای بازماندگان صبر و اجر مسألت دارم.     

انتهای پیام
دبیر:
ملیحه سیفی
captcha