کد خبر: 4333838
تاریخ انتشار : ۲۱ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۳:۴۲
نماینده ولی فقیه در استان کردستان:

بخش عمده مشکلات نظام اداری ریشه فرهنگی دارد

بخش عمده مشکلات نظام اداری ریشه فرهنگی دارد حجت‌الاسلام عبدالرضا پورذهبی با تأکید بر اینکه بخش عمده مشکلات نظام اداری ریشه فرهنگی دارد، گفت: نبود مهارت، ضعف تعهد حرفه‌ای و نگاه غیرمسئولانه به شغل از جمله چالش‌هایی است که باید با اصلاح نگرش‌ها و بهره‌گیری از تجربیات موفق جهانی برطرف شود.

دیدار نماینده ولی فقیه در استان با بازرس کل استان کردستان

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی بازرسی استان کردستان، حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالرضا پورذهبی، نماینده ولی‌ فقیه در استان کردستان امروز، ۲۱ بهمن‌ماه در دیدار با بازرس کل استان کردستان، ضمن قدردانی از رویکردهای نظارتی و دقت‌نظر بازرس کل استان، با اشاره به برخی آسیب‌های حوزه اجتماعی گفت: ضعف در تکریم ارباب‌رجوع، کم‌حوصلگی در ارائه خدمات و در دسترس نبودن برخی از مدیران، به‌ویژه در شرایط و وقایع خاص، هیچ توجیهی ندارد و خود عاملی مهم در افزایش نارضایتی‌های اجتماعی است.

وی با بیان اینکه حدود ۵۵ هزار کارمند در بدنه اداری استان مشغول فعالیت هستند، افزود: بخشی از نارضایتی‌های اجتماعی دقیقاً در کف میدان و از دل عملکرد همین مجموعه‌ها شکل می‌گیرد، بنابراین دسترسی به مدیران نباید نمایشی باشد، بلکه باید واقعی، مستمر و مبتنی بر حضور میدانی باشد.

نماینده ولی فقیه در استان کردستان با تأکید بر اینکه بخش عمده مشکلات نظام اداری ریشه فرهنگی دارد، گفت: نبود مهارت، ضعف تعهد حرفه‌ای و نگاه غیرمسئولانه به شغل از جمله چالش‌هایی است که باید با اصلاح نگرش‌ها و بهره‌گیری از تجربیات موفق جهانی برطرف شود.

محمدامین حیدری، بازرس کل استان کردستان در ادامه این دیدار با تأکید بر اینکه سرمایه اجتماعی مهم‌ترین پشتوانه حکمرانی اسلامی و توسعه پایدار است، گفت: تمامی مؤلفه‌های پیشرفت، رضایت عمومی و کارآمدی نظام اداری به صیانت و تقویت سرمایه اجتماعی گره خورده است.

وی با اشاره به ضرورت ارتقای درک متقابل و نهادینه‌سازی فرهنگ «ولی‌نعمت بودن مردم» افزود: توجه به مشکلات مردم و تلاش در مرتفع نمودن نیازمند اراده واقعی و نیت مخلصانه کارگزاران دارد.

بازرس کل استان کردستان پاسخگو کردن دستگاه‌های اجرایی در برابر مردم را یک اصل غیرقابل اغماض دانست و اظهار داشت: بخش قابل توجهی از نارضایتی‌های گسترده اجتماعی، ریشه در عملکرد برخی حوزه‌ها از جمله تعاونی‌ها و شهرداری‌ها و ادارات پر مراجعه دیگر دارد که باید به‌صورت جدی مورد بازنگری و اصلاح قرار گیرند.

حیدری با تأکید براینکه تبدیل نظارت به بهانه‌ای برای کم‌کاری دستگاه‌های اجرایی تصریح کرد: نباید نظارت را به‌گونه‌ای انجام شود که ناکارآمدی‌ها در پشت آن پنهان شود، نظارت باید تسهیل‌گر حل مسئله باشد، نه مانع اقدام بدیهی است پرهیز از جزئیات کم‌اثر و تمرکز بر مسائل کلان و راهبردی، مسیر صحیح حل مشکلات اساسی استان مد نظر بازرسی کل خواهد بود.

بازرس کل استان کردستان با تأکید بر اینکه در حوزه فساد اداری هیچ‌گونه مماشاتی پذیرفتنی نیست، گفت: هر مانعی که در مسیر توسعه صحیح و قانونی استان کردستان ایجاد شود، یا خود منشأ فساد است یا به فساد منتهی می‌شود، از این رو اصلاح ساختارهای فسادزا و رفع گلوگاه‌های فسادخیز در دستور کار جدی بازرسی کل استان قرار دارد.

انتهای پیام
دبیر:
ملیحه سیفی
captcha