کد خبر: 4334449
تاریخ انتشار : ۲۵ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۳:۱۶

افتتاح بیست‌وپنجمین نمایشگاه بزرگ قرآن در قائم‌شهر

بیست‌وپنجمین نمایشگاه بزرگ قرآن، کتاب و محصولات فرهنگی ـ مذهبی استان مازندران در قالب «جشنواره ضیافت الهی» و آیین استقبال از ماه مبارک رمضان، با حضور جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی در حسینیه عاشقان ثارالله شهرستان قائمشهر رسماً گشایش یافت.

افتتاح بیست‌وپنجمین نمایشگاه بزرگ قرآن در قائم‌شهر
افتتاح بیست‌وپنجمین نمایشگاه بزرگ قرآن در قائم‌شهربه گزارش ایکنا ازمازندران، بیست‌وپنجمین نمایشگاه بزرگ قرآن، کتاب و محصولات فرهنگی ـ مذهبی استان مازندران در قالب «جشنواره ضیافت الهی» و آیین استقبال از ماه مبارک رمضان، 25 بهمن ماه با حضور جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی در حسینیه عاشقان ثارالله (ع) شهرستان قائمشهر رسماً گشایش یافت.
 
این افتتاحیه با حضور آیت‌الله معلمی، رئیس اداره هنری و انتشارات بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مازندران، فرمانده سپاه شهرستان، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران قائم‌شهر و جمعی از مدیران دستگاه‌های اجرایی برگزار شد.
 
در این نمایشگاه، بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان قائم‌شهر با حضور رئیس و معاون فرهنگی خود، غرفه‌ای اختصاصی در حوزه ایثار و شهادت، نماز و عترت برپا کرده است.
 
این غرفه با استقبال پرشور خانواده‌های معظم شهدا و جانبازان همراه بوده و جلوه‌ای ماندگار از پیوند عمیق فرهنگ ایثار با معارف نورانی قرآن کریم را به نمایش گذاشته است.
 
بیست‌وپنجمین نمایشگاه بزرگ قرآن مازندران با اجرای روزانه برنامه‌های متنوع فرهنگی، هنری و قرآنی، برگزاری محافل انس با قرآن و جشن‌های ضیافت شبانه همراه است و با برپایی مسابقات متنوع و قرعه‌کشی، فضایی معنوی و پرنشاط را برای عموم مردم فراهم آورده است.
 
این رویداد فرهنگی ـ مذهبی، بستری ارزشمند برای ترویج فرهنگ قرآنی، تعمیق باورهای دینی و پاسداشت آرمان‌های ایثار و شهادت در آستانه ماه مبارک رمضان به‌شمار می‌رود.
انتهای پیام
خبرنگار:
حمیدرضا گل محمدی تواندشتی
دبیر:
معصومه امام وردی
captcha