کد خبر: 4334467
تاریخ انتشار : ۲۶ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۳
فرمانده انتظامی سیستان‌وبلوچستان:

تلاش‌ نیروهای مسلح برای برقراری تداوم آرمان‌های شهداست

سردار محمد اسحاقی گفت: خانواده‌های شهدا با فداکاری فرزندانشان الگویی برای نیروهای مسلح و جامعه هستند و تلاش سپاه، ارتش، اطلاعات و نیروی انتظامی برای حفظ امنیت و تداوم آرمان‌های شهدا ادامه دارد.

سردار اسحاقی فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستانبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی نیروی انتظامی سیستان‌وبلوچستان، محمدرضا اسحاقی، فرمانده انتظامی سیستان‌وبلوچستان روز شنبه، ۲۵ بهمن‌ماه در مراسم بزرگداشت شهدای ترور در زاهدان گفت: خانواده‌های شهدای ترور از ۱۴ استان کشور در اجلاسیه بزرگداشت یاد و جانفشانی فرزندانشان در دفاع از ارزش‌های اسلامی حضور یافتند.

وی با تأکید بر اهمیت حضور خانواده‌های شهدای ترور اظهار کرد: این مراسم فرصتی برای تجلیل از رشادت‌هایی است که در منطقه خاش جان خود را در راه دفاع از اسلام و امنیت کشور فدا کردند.

فرمانده انتظامی سیستان‌وبلوچستان مطرح کرد: در سالگرد پیروزی انقلاب، جمعیت حاضر در راهپیمایی ۲۲ بهمن بیش‌ از ۵۰ درصد سال‌های گذشته بود و این حضور نماد همبستگی، ایمان و وفاداری مردم است.

سردار اسحاقی گفت: خانواده‌های شهدا با فداکاری فرزندانشان الگویی برای نیروهای مسلح و جامعه هستند و تلاش سپاه، ارتش، اطلاعات و نیروی انتظامی برای حفظ امنیت و تداوم آرمان‌های شهدا ادامه دارد.

وی اظهار کرد: یادواره‌ها و اجلاسیه‌های تخصصی و ملی سهم مهمی در پاسداشت رشادت‌های شهدای ترور دارند و نزدیک به نیمی از شهدای سیستان‌وبلوچستان را تشکیل می‌دهند.

انتهای پیام
captcha