کد خبر: 4334575
تاریخ انتشار : ۲۶ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۰
حجت‌الاسلام قمی:

تکلیف امروز تبیین حقایق با محوریت قرآن است

رئیس شورای توسعه فرهنگ قرآنی درباره رسالت شورای گسترش فعالیت‌های قرآنی استان‌ها پس از اتفاقات اخیر در کشور گفت: محوریت قرآن کریم به همراه تبیین حقایق و روایت وضعیت موجود، تکلیف امروز است و در همین راستا نیز بازبینی نسبت به محتوای نهضت «زندگی با آیه‌ها» صورت گرفته است.

حجت الاسلام والمسلمین محمد قمی، رئیس شورای توسعه قرآنی کشور ابه گزارش ایکنا از خوزستان، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد قمی، رئیس شورای توسعه قرآن کشور امروز یکشنبه 26 بهمن در نشست شورای توسعه فعالیت‌های قرآنی خوزستان ضمن قدردانی از اهتمام جمعی نسبت به امر قرآن کریم در استان بیان کرد: فعالیت‌های قرآنی در استان خوزستان نسبت به بسیاری از استان‌ها برجسته‌تر دیده شده است.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی با اشاره به گام‌های مؤثر با رویکرد جهانی نسبت به امور قرآن کریم خاطرنشان کرد: رهبر معظم انقلاب فرمودند که زمانه، زمانه جهاد تبیین است. نهضت ملی «زندگی با آیه‌ها» در شورای گسترش فعالیت‌های قرآن دنبال شد و در خوزستان با پیگیری‌های حجت‌الاسلام والمسلمین موسوی‌فرد، نماینده ولی فقیه در استان اجرایی شده است. 

رئیس شورای توسعه فرهنگ قرآنی عنوان کرد: سازمان تبلیغات اسلامی در گستره ملی، استانی و شهرستان‌ها خود را بیش از یک دبیرخانه نمی‌داند و برای سال آینده آمادگی دارد که این نقش به هر سازمان داوطلب واگذار شود چراکه مسئله مهم در میدان بودن مردم و گروه‌های جهادی است.

قمی با تأکید بر اینکه تمامی نهادهای حاکمیتی و دولتی پای کار اهتمام مردم به قرآن کریم بایستند، خاطرنشان کرد: رهبر معظم انقلاب درباره طرح نهضت ملی زندگی با آیه‌ها چندین نوبت تأکید و تشویق کردند. منبع و منشأ انتخاب آیه‌ها باید مسائل روز جامعه باشد. در این طرح، تبیین‌گری و اهتمام به معنای آیات بسیار حائز اهمیت است.

وی درباره رسالت و تکلیف نشست شورای گسترش فعالیت‌های قرآنی بعد از اتفاقات اخیر در کشور افزود: محوریت قرآن کریم به همراه تبیین حقایق و روایت وضعیت موجود تکلیف امروز است. در همین راستا، بازبینی نسبت به نهضت «زندگی با آیه‌ها» صورت گرفته است. مفاهیم نهضت زندگی با آیه‌ها باید به زبان مردم منتقل شود و بهترین شیوه‌های مورد پسند مردم انتخاب شوند. متناسب با مسائل و نیازهای امروز، لازم است که در روزهای آغازین ماه مبارک رمضان، به بررسی ظرفیت‌های استفاده نشده پرداخت.

رئیس شورای توسعه فرهنگ قرآنی با اشاره به اینکه رهبر معظم انقلاب مکرر فرموده‌اند که سرمایه ملی، میزان بهره‌مندی از نفت یا دیگر مسائل نیست بلکه مقدار بهره مردم از قرآن کریم و معارف الهی است، افزود: استان خوزستان در تمامی جهات ثروتمند است و زمینه‌های پیشگام بودن خوزستان در فعاليت‌های قرآنی فراهم است.

انتهای پیام
دبیر:
کامله بوعذار
captcha