کد خبر: 4334805
تاریخ انتشار : ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۴

قرارگاه جنگ ترکیبی «بلاغ مبین» در کرمانشاه آغاز به کار کرد

مدیر حوزه‌های علمیه استان کرمانشاه از آغاز فعالیت قرارگاه جنگ ترکیبی «بلاغ مبین» با هدف ساماندهی و تقویت عملیات تبلیغی روحانیت در ماه مبارک رمضان و در راستای جهاد تبیین خبر داد.

حجت‌الاسلام صادق ایرانی مدیر حوزه‌‌های علمیه استان کرمانشاهبه گزارش خبرنگار ایکنا از کرمانشاه، حجت‌الاسلام صادق ایرانی، مدیر حوزه‌‌های علمیه استان کرمانشاه، امروز ۲۷ بهمن در همایش استانی مبلغین اعزامی ماه مبارک رمضان که در مجتمع خدماتی و رفاهی بعثت کرمانشاه برگزار شد، با اشاره به شرایط حساس و پیچیده اخیر کشور و ضرورت پاسخ فعال و هوشمندانه به تهدیدات فرهنگی و رسانه‌ای دشمن، گفت: در همین راستا، قرارگاه جنگ ترکیبی بلاغ مبین حوزه‌های علمیه با هدف انجام عملیات تبلیغی در ماه مبارک رمضان و با نقش‌آفرینی مؤثر روحانیت در عرصه تبلیغ، به همت مجموعه نهادهای حوزوی تشکیل شده است.

وی با اشاره به جنگ ترکیبی و رسانه‌ای دشمن در فتنه‌های اخیر علیه نسل نوجوان و جوان، افزود: با توجه به شرایط حساس کشور، این قرارگاه در مسیر جهاد تبیین و با درخواست و استمداد از هدایت و منویات مقام معظم رهبری و پس از کسب موافقت ایشان، فعالیت خود را آغاز کرده و ماه مبارک رمضان فرصتی مغتنم برای اجرای گسترده عملیات تبلیغی به شمار می‌رود.

مدیر حوزه‌های علمیه استان کرمانشاه با بیان اینکه این قرارگاه در ابتدا در سطح ملی شکل گرفته است، تصریح کرد: در حال حاضر در سطح استان‌ها نمایندگان هماهنگ‌کننده با هدف انسجام‌بخشی به فعالیت نهادهای حوزوی در عرصه تبلیغ معرفی شدند و در مرحله بعد، شهرستان‌ها نیز نمایندگان هماهنگ‌کننده خود را معرفی خواهند کرد تا کار تبلیغی در ماه مبارک رمضان به‌صورت گسترده و منسجم در قالب این قرارگاه دنبال شود.

وی با اشاره به آغاز فعالیت این قرارگاه در استان، گفت: فعالیت تبلیغی نباید صرفاً به مساجد و حسینیه‌ها محدود شود، بلکه مدارس، دانشگاه‌ها، مراکز جمعیتی، بازار و حتی زندان‌ها باید در اولویت کار تبلیغی قرار گیرند؛ چراکه در فتنه‌های اخیر شاهد بودیم دشمن تلاش کرد آشوب و هرج‌ومرج را به مدارس و دانشگاه‌ها تسری دهد و یکی از وظایف این قرارگاه همین توسعه فضاهای کار تبلیغی است.

ایرانی، ظرفیت‌شناسی روحانیون و مبلغین و شناسایی دقیق مکان‌های تبلیغی را امری ضروری دانست و گفت: مبلغان باید با هماهنگی مدیران مدارس و با ایجاد فضایی مناسب، فعالیت تبلیغی را به‌صورت چهره‌به‌چهره، مستمر و حساب‌شده دنبال کنند.

وی با اشاره به اثرگذاری کار تربیتی در مدارس، افزود: فعالیت تبلیغی در مدارس باید تعمیق یابد و از سطح صرفِ تبلیغ فراتر رفته و به ساحت تربیت امتداد پیدا کند؛ به‌گونه‌ای که پیام منتقل‌شده در روح و جان مخاطب بنشیند و ارتباط مستمر، به تربیت صحیح منجر شود.

مدیر حوزه‌های علمیه استان کرمانشاه با تأکید بر فعال‌سازی حلقه‌های میانی تبلیغی و توسعه عملیات تبلیغی، تصریح کرد: اساس این عملیات، بهره‌گیری از مبلغین بومی و آشنا به شرایط مناطق است. ائمه مساجد، ائمه جماعات و مبلغین باید در کنار فعالیت‌های تبلیغی و تربیتی، چهره‌ای جذاب، مهربان و دوست‌داشتنی از روحانیت را به نوجوانان و جوانان ارائه دهند؛ چراکه این قشر به دلیل بمباران تبلیغاتی رسانه‌های دشمن دچار آسیب شده‌اند و استمرار ارتباط تبلیغی می‌تواند به انس، علاقه و مصونیت نسل جدید از این آسیب‌ها منجر شود.

انتهای پیام
خبرنگار:
محبوبه علی آقایی
دبیر:
معصومه امام وردی
captcha