کد خبر: 4335046
تاریخ انتشار : ۲۸ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۵

تجلیل از برترین‌های مسابقات قرآن آ.سه‌.آن

برگزیدگان رویداد تلاوت قرآن و حفظ قرآن مؤسسات آموزش عالی آ.سه.آن 2026 معرفی شدند.

به گزارش ایکنا به نقل از برناما، نفرات برتر مسابقات تلاوت و حفظ قرآن کریم(حفاظان) مؤسسات آموزش عالی آ.سه.آن (MTHQ IPT ASEAN) 2025/2026 معرفی شدند.

محمد حمیز میرزا سودیرمان، 23 ساله، دانشجوی سال دوم در دانشگاه اسلام سلطان شریف علی (یونیسا) برونئی، در بخش مردان اول شد.

رشدا نوها راملی، 22 ساله، لیسانس رشته تحفیظ القرآن و قرائت و دانشجوی دانشگاه پندیدیکان سلطان ادریس (UPSI)، برنده بخش زنان شد.

هر دو نفر در این مراسم که روز یکشنبه در دانشگاه سلطان زین العابدین (UniSZA) برگزار شد، ۲۰۰۰ رینگیت مالزی و لوح تقدیر از سراج‌الدین سهیمی، مدیر کل وزارت توسعه اسلامی مالزی (JAKIM) دریافت کردند.

محمد حمیز موفقیت خود را به پدرش، سودیرمان متوسین ۴۸ ساله، اولین معلم قرآن خود قبل از پیوستن به برنامه تلاوت قرآن کریم (STAR) تقدیم کرد.

او گفت: «تلاوت قرآن را از ۱۰ سالگی آغاز کردم. این موفقیت به ویژه معنادار است زیرا اولین تجربه من در تلاوت سطح بالا است.» او افزود که به مدت یک ماه روزانه تمرین کرده و در عین حال به دروس خود نیز پرداخته است.

رشدا، اهل سونگای بسار سلانگور، گفت که به دلیل امتحانات پایان ترم فقط یک هفته فرصت تمرین داشته است. او با تشویق جوانان به گنجاندن قرآن در زندگی روزمره گفت: «چالش اصلی، تسلط بر تلاوت با نغمات مختلف بود. مدتی بود که تمرین نکرده بودم، بنابراین برنده شدن یک غافلگیری دلپذیر بود.»

سراج‌الدین گفت که امسال سومین دوره مسابقات MTHQ IPT آ.سه‌.آن با حضور ۲۱۱ شرکت‌کننده از ۵۰ مؤسسه آموزش عالی برگزار شد که ۵۲ نفر از آنها به مرحله نهایی راه یافتند.

او گفت: برای اولین بار، دانشجویانی از سایر کشورهای آ.سه‌.آن، از جمله اندونزی و برونئی، در این مسابقات شرکت کردند. شرکت‌کنندگان از پیشینه‌های تحصیلی متنوعی، از مطالعات اسلامی گرفته تا مهندسی، پزشکی و فناوری اطلاعات، حضور داشتند که نشانه‌ای مثبت برای رهبران آینده منطقه است.

انتهای پیام
captcha