معاون سیاسی و امنیتی استانداری کردستان از ثبتنام پنج هزار و ۹۶۷ داوطلب عضویت در شوراهای اسلامی روستاهای استان تا پایان پنجمین روز ثبتنام خبر داد. 
به گزارش ایکنا از کردستان، علی اکبر ورمقانی، معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی استاندار کردستان امروز، 28 بهمنماه در جمع خبرنگاران رسانههای گروهی استان گفت: تاکنون در مجموع پنج هزار و ۹۶۷ نفر ثبتنام خود را برای شرکت در انتخابات شوراهای اسلامی روستاهای استان نهایی کردهاند.
وی با اشاره به آمار ثبتنام در شهرستانهای مختلف افزود: بیشترین میزان ثبتنام مربوط به شهرستان سقز با یکهزار و ۴۱ نفر بوده است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کردستان با اشاره به آمار ثبتنام نهایی داوطلبان در سایر شهرستانها بیان کرد: در دهگلان ۳۶۲ نفر، بیجار ۵۳۷ نفر، سروآباد ۳۲۷ نفر، سنندج ۶۴۸ نفر، بانه ۵۵۸ نفر، مریوان ۶۰۲ نفر، کامیاران ۵۸۳ نفر، دیواندره ۸۰۳ نفر و قروه ۵۰۶ نفر ثبتنام خود را قطعی کردهاند.
وی با اشاره به ترکیب جنسیتی داوطلبان گفت: از مجموع ثبتنامکنندگان، ۵ هزار و ۸۱۲ نفر مرد و ۱۵۵ نفر زن هستند.
انتهای پیام