کد خبر: 4335508
تاریخ انتشار : ۳۰ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۷

آنروا: محاصره تحمیلی اسرائیل، غزه را به آستانه فاجعه انسانی کشانده است

آنروا: محاصره تحمیلی اسرائیل، غزه را به آستانه فاجعه انسانی کشانده است آژانس امداد و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) با هشدار نسبت به وخامت بی‌سابقه اوضاع انسانی در نوار غزه اعلام کرد که تداوم محاصره و محدودیت‌های اعمال‌شده از سوی رژیم صهیونیستی بر ورود کمک‌های بشردوستانه، عملاً امدادرسانی را فلج کرده و میلیون‌ها غیرنظامی را در معرض بحران انسانی قرار داده است.

به گزارش ایکنا به نقل از الجزیره، آژانس امداد و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) اعلام کرد که هم‌زمان با اعمال محدودیت‌های شدید بر ورود کمک‌های بشردوستانه، وضعیت انسانی در سراسر نوار غزه به مرحله‌ای فاجعه‌بار رسیده است.

آنروا با تأکید بر ادامه فعالیت‌های امدادرسانی خود در غزه، اعلام کرد که حجم نیازهای انسانی بسیار فراتر از امکانات و ظرفیت‌های فعلی این نهاد است و تداوم کمک‌رسانی، مستلزم رفع محدودیت‌های اعمال‌شده بر ورود اقلام بشردوستانه است.

در همین زمینه، پیش‌تر مدیر یکی از سازمان‌های امدادرسانی در اردن فاش کرده بود که مقامات رژیم اشغالگر اسرائیل به‌ ازای ورود هر کامیون حامل کمک‌های انسانی به نوار غزه، عوارضی حدود ۱۰ هزار دینار اردن (معادل ۱۴ هزار دلار) دریافت می‌کنند.

وی افزود: مؤسسه خیریه «أم علی» برای عبور از این موانع، ناچار به عقد قرارداد با نهادهایی در داخل غزه شده است. به گفته او، فعالیت‌های امدادرسانی با همکاری جمعیت‌های محلی، کمیته‌های مشترک با وزارت توسعه فلسطین و همچنین سازمان خیریه هاشمیه اردن ادامه دارد.

این در حالی است که با وجود اعلام آتش‌بس میان حماس و رژیم صهیونیستی، حملات به نوار غزه تقریباً به‌صورت روزانه ادامه دارد.

انتهای پیام
captcha